Nieuwbouwzondag 28 april: bezoek onze nieuwste flats!

28/03/2024 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Wilt u graag kennismaken met onze nieuwste assistentiewoningen? Bezoek de bouwprojecten en recente sites van Zorgbedrijf Antwerpen op Nieuwbouwzondag 28 april. Iedereen welkom tussen 10 en 17 uur!

Welke sites kunt u bezoeken?

Bezoek onze sites in aanbouw in: 

Maak ook kennis met onze nieuwste assistentiewoningen:

En ontdek de vele voordelen van wonen in een assistentiewoning:

  • Wonen in een slim ingedeelde flat
  • Voorzien van alle moderne comfort
  • Lichte en aangename leefruimte
  • Belevenis en een aangename babbel binnen handbereik
  • Professionele ondersteuning en hulp vlakbij
  • ...

Onze nieuwste assistentiewoningen in Antwerpen en omliggende districten

Hagelberghof in Berendrecht

In de Frans Brandsstraat in Berendrecht, in de buurt van dienstencentrum Molengeest, werden 37 nieuwe serviceflats gebouwd. Intussen hebben nieuwe bewoners hun intrek genomen in de site Hagelberghof. Er zijn nog flats beschikbaar voor verhuur en verkoop. 

Neem op Nieuwbouwzondag 28 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding in de flats van Hagelberghof. Rondleidingen om 10, 11, 13, 14, 15, 16 uur​. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijjk. Dit kan bij onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

Meer info over assistentiewoningen Hagelberghof

Pulhof in Berchem

In de Floraliënlaan in Berchem zijn 64 nieuwe serviceflats en een dienstencentrum gebouwd. Nieuwe bewoners hebben er al hun intrek genomen. Er zijn nog flats beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Neem op Nieuwbouwzondag 28 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding in de flats van Pulhof. Rondleidingen om 10, 11, 13, 14, 15, 16 uur. Voorafgaand aan deze rondleidingen dient u zich aan te melden in het dienstencentrum. Hier kan u ook terecht voor een drankje en een snack. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan bij onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

Meer info over assistentiewoningen Pulhof

Tuinwijk in Merksem

In De Lunden in Merksem zijn 56 gloednieuwe serviceflats en een dienstencentrum gebouwd. Nieuwe bewoners hebben er inmiddels al hun intrek genomen. Er zijn nog flats beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Neem op Nieuwbouwzondag 28 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding in de flats van Tuinwijk-parktoren en van Tuinwijk-Laagland, Pipeel en de Paddekes (verbonden aan woonzorgcentrum Melgeshof). Rondleidingen om 10, 11, 13, 14, 15, 16 uur​. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan bij onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

Meer info over assistentiewoningen Tuinwijk

Eksterlaer in Deurne

In het nieuwe woonzorgcentrum Eksterlaer kunnen 126 bewoners een thuis vinden, in verschillende afdelingen over 6 lichtrijke verdiepingen. Ook twee nieuwe assistentiewoningen sluiten aan op het woonzorgcentrum. De hele site in harmonie met de omgeving.

Bent u geïnteresseerd om in dit woonzorgcentrum te wonen? Volg een rondleiding en ontdek wat leven in Eksterlaer precies inhoudt. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan via onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

 

Meer info over woonzorgcentrum Eksterlaer

Onze sites in aanbouw

De Tol in Deurne

Naast de bestaande assistentiewoningen Papegaaienhof is het bouwproject De Tol in volle aanbouw. Er komen 36 nieuwe assistentiewoningen, een dienstencentrum en een woonzorgcentrum met 122 kamers. De assistentiewoningen hebben elk een terras en 2 slaapkamers en worden voorzien van alle comfort. Het dienstencentrum bevindt zich op het gelijkvloers. Er komt ook een centraal pleintje en ontmoetingsruimte om de buurt te ondersteunen. De site wordt ingeplant in een landschapspark, met openbaar vervoer vlakbij. De oplevering is gepland voor het voorjaar 2025.

Kom alvast een kijkje nemen op deze site in aanbouw: neem op Nieuwbouwzondag 28 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding. Rondleidingen om 10, 11, 13, 14, 15, 16 uur. 
Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan bij onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be 

 

Meer info over de site De Tol

Sint Andries in Antwerpen-centrum

In de levendige Sint-Andrieswijk is het bouwproject Sint Andries in volle onwtikkeling. Naast de bestaande serviceflats De Koninck worden 38 nieuwe assistentiewoningen en een dienstencentrum gebouwd. De grote binnentuin biedt bewoners een groen uitzicht en een plek om tot rust te komen in het hart van de stad. De site is instapklaar tegen augustus 2024.

Kom alvast een kijkje nemen op deze site in aanbouw: neem op Nieuwbouwzondag 28 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding. Rondleidingen om 10, 11, 13, 14, 15, 16 uur. 
Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan bij onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be 

Meer info over de site Sint Andries