Zorgt u voor uw partner, uw moeder of vader of overweegt u dat te (gaan) doen? Doet u wel eens boodschappen voor de buren? Vangt u de kleinkinderen wel eens op? Bekijk ons aanbod ondersteunend diensten. Of hebt u nood aan een ruggensteuntje, bijvoorbeeld bij palliatieve zorg? 

Als mantelzorger staat u altijd klaar voor de persoon waarvoor u zorgt. Daarbij is het belangrijk uzelf niet uit het oog te verliezen. We bieden heel wat diensten aan die u als mantelzorger kunnen ondersteunen:

  • handige thuisdiensten die (een deel van) het huishouden of de verzorging mee kunnen opnemen, zoals koken, boodschappen, poetsen, vervoer, thuisverpleging ... Onze medewerkers doen het met de glimlach.
  • dagverzorgingscentra die verzorging en activiteiten aanbieden. U hebt overdag vrij en de persoon voor wie u zorgt, is in goede handen: hij/zij geniet van lekker eten en leuke activiteiten, kan naar de kinesist of kapper ...
  • kortverblijf voor als u er even tussenuit wil of u zelf jammer genoeg ziek bent. In dat geval kan een tijdelijk verblijf in een woonzorgcentrum voor iedereen een aangename oplossing zijn. 

Vlaams Expertisepunt Mantelzorg

Meer informatie over mantelzorg vindt u op de website van het Vlaams Expertisepunt Mantelzorg. Dit is het online trefpunt voor mantelzorgers en zij die met hen samenwerken. U vindt hier actuele kennis en informatie over mantelzorg. Je staat er als mantelzorger niet alleen voor!​​

Activiteiten

donderdag 7 maart
11u - 12u
Woonzorgcentrum Hof De Beuken
Hebt u zakgeld nodig? Kom dan tussen 11 uur en 12 uur langst in onze cafetaria. Enkel voor bewoners.
donderdag 14 maart
11u - 12u
Woonzorgcentrum Hof De Beuken
Hebt u zakgeld nodig? Kom dan tussen 11 uur en 12 uur langst in onze cafetaria. Enkel voor bewoners.

Langer thuis wonen

We helpen u graag om comfortabel te wonen met huishoudhulp-gezinszorg, poetshulp, vervoer, persoonlijke alarmsystemen en veel meer.

Kies uit onze diensten aan huis

Zorgt u voor iemand met dementie?

Lees de tips van onze experts voor een goede nachtrust voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Praktische tips voor een betere nachtrust
Zorgo Hurrah