Wij bouwen aan het comfort van senioren

Tussen woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenburg bouwt Zorgbedrijf Antwerpen 64 assistentiewoningen en een dienstencentrum. Zo wordt deze site aan de Floraliënlaan in Berchem, waar ook sociocultureel centrum De Kapel staat, nog uitgebreid.

De bouwaanvraag werd goedgekeurd en de werken zijn ondertussen gestart. De achterbouw van Sint Anna werd afgebroken, en daar komen de nieuwe assistentiewoningen en het nieuwe dienstencentrum, met een mooie binnentuin, een fietsenstalling, een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scooters en een ondergrondse parking. Een ontwerp in harmonie met de omgeving.

De nieuwbouw zou klaar moeten zijn tegen in de loop van 2023. Vanaf het najaar van 2023 zullen in dat geval nieuwe bewoners hun intrek kunnen nemen in de assistentiewoningen. Die zullen een lichte woonruimte, een ingerichte keuken, een terras, een berging en 1 of 2 slaapkamers hebben. Wilt u meteen weten wanneer de verhuur en verkoop start? Geef uw contactgegevens door aan de klantendienst en we verwittigen u (per brief of e-mail) wanneer er meer nieuws is. 

Schrijf in op de interesselijst en blijf als eerste op de hoogte

Schrijf u alvast in op de interesselijst voor de nieuwbouw assistentiewoningen op de site van Sint Anna. U wordt dan door ons gecontacteerd van zodra de informatiesessies beginnen.