Kom snuisteren op Rommelmarkt Pulhof

30/05/2024 | Dienstencentrum De Meere, Dienstencentrum De Veldekens, Dienstencentrum Huize Berchem, Woonzorgcentrum Sint Maria en De Vrije Vlinder Antwerpen

Op zondag 30 juni is het Rommelmarkt in de Berchemse Pulhofwijk. En voor de eerste keer ook in de binnentuin van de vernieuwde Pulhofsite. Een XL-editie dus, met bovendien een fraai randprogramma!

Kom op zondag 30 juni naar de Floraliënlaan in Berchem. Zowel in de voortuin van onze woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenburg is het een heerlijk snuisteren geblazen tussen oud speelgoed, vergeten spulletjes en schatten van op zolder. En een primeur: de rommelmarkt strekt zich deze keer uit tot in de binnentuin van de vernieuwde Pulhof-site. Een XL-editie, dus! Hou je van snuffelen? Of gewoon nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen!

Tafel reserveren? Schrijf u nu in!

Bent u geïnteresseerd om zelf op de Rommelmarkt te staan? Maak nu uw kelder/zolder leeg en schrijf u in als standhouder!

Waar:   
Op de Pulhofsite, in de voortuin van woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenburg en de binnentuin van assistentiewoningen en brasserie Pulhof  

Wanneer:  
Zondag 30 juni van 11 tot 17 uur 

Wie:
Iedereen kan inschrijven en kiezen voor een plekje 

Kostprijs:
5 euro per standhouder voor een plekje en een tafel 

Inschrijven via:
vicky.loisen@zorgbedrijf.be
 met vermelding van de site waar u wil staan. 

Wat valt er nog te beleven?

 • 12 uur: in brasserie Pulhof
  Lekker driegangenmenu aan 9,60 euro* p.p.
  Preiroomsoep/ Kippenbout met appelmoes en kroketten/ Gebak
   *Vooraf reserveren. Senioren uit Antwerpen betalen 9,60 euro. Bent u geen senior (65 jaar) of woont u niet in Antwerpen? Dan betaalt u 15 euro. 
 • Van 13 tot 15 uur: in woonzorgcentrum Ruytenburg
  Optreden 'Danny van Acker'
 • Van 14 tot 16 uur: in woonzorgcentrum Sint Anna
  Optreden 'Cisco'
 • Doorlopend: Kinderanimatie en snacks