Meer dan 300 bezoekers op Nieuwbouwzondag

29/04/2024 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Zondag 28 april zwaaiden zes van onze nieuwbouwsites met assistentiewoningen hun deuren open. De rondleidingen trokken heel wat geïnteresseerden. Meer dan 300 bezoekers kwamen langs.

Op verschillende plaatsen konden bezoekers kennismaken met nieuwbouwprojecten van Zorgbedrijf Antwerpen: 

  • In woonzorgcentrum, dienstencentrum en assistentiewoningen De Tol in Deurne kwamen ook buren van assistentiewoningen Papegaaienhof langs. Zij zijn natuurlijk benieuwd naar het woonzorgcentrum, de nieuwe flats en het nieuwe dienstencentrum. 

  • Dienstencentrum en assistentiewoningen Sint Andries in Antwerpen  is bijna volledig klaar. Dat zagen we aan het aantal inschrijvingen: elke rondleiding gedurende de dag zat volledig vol. 

  • Ook in de nieuwe assistentiewoningen van Hagelberghof (Berendrecht), Pulhof (Berchem) en Tuinwijk (Merksem) kwamen heel wat nieuwsgierigen over de vloer. Bezoekers combineerden een rondleiding met een lekker drankje of hapje in het nabijgelegen dienstencentrum. 

Heel wat mensen vulden een interesseformulier in en wilden graag op de hoogte worden gehouden over de mogelijkheden om een assistentiewoning te huren of te kopen. 

Heeft u Nieuwbouwzondag gemist? Geen nood, op de meeste locaties worden ook infosessies georganiseerd.
Enkele sfeerbeelden