Schrijf alvast in jouw agenda, zaterdag 4 mei : DISCO FEVER

04/05/2024 | Dienstencentrum Molengeest

Ter gelegenheid van ons feestjaar starten we de maand mei met een spetterende dansmiddag DISCO FEVER met dj Paul Van Dessel en discovibes door zanger Youri

Op zaterdag 4 mei 2024 gaan we terug in de tijd, we gaan naar begin de jaren 70 toen de disco vibe in New York zijn opmars maakte. Disco is een soort muziekgenre die door iedereen wel gekend is. En waar iedereen mee kan op dansen.
Dus trek je disco outfit aan en kom naar het dienstencentrum van een middag DISCO FEVER !!! Ook de typische cocktails van de begin jaren 70 zullen aanwezig zijn : martini en bloody mary.

Dj Paul Van Dessel zal het beste van zichzelf geven, hij start de middag met, natuurlijk, disco-muziek maar verzoekjes kunnen altijd aangevraagd worden.Opgelet : er zal ook een gastoptreden zijn van Youri, ken je hem nog van ons Nieuwjaarsfeest ?
Youri zal het dak eraf zingen met meerdere disconummers. Ambiance verzekerd!

Iedereen welkom - graag vooraf inschrijven op het onthaal - aanvang dansmiddag 14 uur - inkom 5 euro

Wie al sneller in de sfeer wenst te komen, kan vooraf komen eten voor een lekker swingend menu - start om 12 uur - prijs voor het menu 9,60 euro / 15 euro voor niet Antwerpenaar / niet 65-plusser.

Breng je familie en vrienden mee voor een niet te missen activiteit !