Feestelijke opening van dienstencentrum Tuinwijk in Merksem

04/06/2024 | Assistentiewoningen Tuinwijk, Woonzorgcentrum Melgeshof, Dienstencentrum Tuinwijk

Op vrijdag 31 mei werden dienstencentrum en assistentiewoningen Tuinwijk in Merksem officieel ingehuldigd. Een dag waar alle aanwezigen ontzettend van genoten!

's Middags smulden zo'n 100 mensen van het feestelijke driegangenmenu. Vanaf 14 uur trok de fanfare Le Grand Sextuor door de site. De muzikanten passeerden met vrolijke deuntjes in de cafetaria van dienstencentrum De Brem. Vervolgens trokken ze naar de site van woonzorgcentrum Melgeshof. Er werd geswingd op het terras van de dagverzorging! Eindigen deed de fanfare in dienstencentrum Tuinwijk.

 

Complimenten aan het personeel jullie hebben allemaal heel erg hard gewerkt

— Guido

Om 17 uur was iedereen welkom bij de officiële inhuldiging met speeches. Van het districtsbestuur kreeg het dienstencentrum een schilderij cadeau. Daarna volgde natuurlijk de receptie met lekkere hapjes en drankjes.

 

Wij hebben heel erg genoten van het feest, de hapjes met zalm waren heerlijk. Wij kijken uit naar het volgende feest.

— Josephine

Doorheen de namiddag waren er ook rondleidingen in de assistentiewoningen. Meer dan 40 nieuwsgierigen kwamen kijken. Ook aan de animatie voor de kinderen was gedacht: het springkasteel trok ook kinderen uit de buurt aan. Om 18.30 uur deed het optreden van Bacha & The Band de dansvloer meteen vollopen. 

Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben ons geamuseerd!

— Tilly