Comfortabel wonen in het groen in De Veldekens

04/06/2024 | Dienstencentrum De Veldekens, Assistentiewoningen De Veldekens

Huur nu een assistentiewoning in De Veldekens. U geniet een tijdelijke huurkorting. Kom vrijblijvend naar een infosessie en krijg antwoord op al uw vragen.

Wilt u meer weten? Schrijf u in voor één van ons infosessies.
We beantwoorden al uw vragen en u krijgt een rondleiding in een modelflat. 

Aangenaam en zorgeloos wonen

In de assistentiewoningen De Veldekens is het aangenaam en zorgeloos wonen. Met senioren als buren: da’s gewoon genieten!
U woont zelfstandig in een ruime, energiezuinige flat van 50 tot 100 m².  U geniet van comfort en hebt alle ondersteuning meteen binnen handbereik. Bovendien is uw flat volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt u over een persoonlijk alarmsysteem. De rustige en groene omgeving is een extra troef, net als het gezellige dienstencentrum met brasserie, waar regelmatig activiteiten doorgaan. Bekijk de flats en de verschillende types hier.

Een tijdelijke huurkorting

Geniet nu van een tijdelijke huurkorting. Dit aanbod is geldig van 20 mei 2024 tot en met 31 mei 2027. De korting verschilt al naargelang het type flat u wenst te huren. De korting geldt enkel op de huurprijs van jouw assistentiewoning. Voor andere diensten van Zorgbedrijf Antwerpen wijzigt de prijs niet.

​Schrijf u nu in voor een infosessie met rondleiding

Wat is de huur- of aankoopprijs? Wat is een voordelig ‘woonrechtcertificaat’? Welke extra ondersteuning bieden we u? Wat heeft de site De Veldekens allemaal te bieden? En bovenal: hoe ziet een assistentiewoning eruit? Ontdek het allemaal tijdens één van onze infosessies met een rondleiding in een modelflat.

Infosessies op: 

  • Donderdag 27 juni om 13.30 uur
  • Dinsdag 6 augustus om 10 uur

Inschrijven kan via onze Klantendienst op 03 431 31 31 of via klantendienst@zorgbedrijf.be 
Vermeld met hoeveel personen u komt en wij reserveren graag uw plaatsen.