Uw levensverhaal in een boek

Terugkijken op wat u allemaal hebt meegemaakt is een verrijkende ervaring. Uw anekdotes, meevallers en tegenslagen, vreugde en verdriet neerschrijven, is een boeiende reis naar het verleden waar u gegarandeerd deugd aan beleeft. Koop ons handige schrijf-uw-levensverhaal-invulboek: zo krijgt u uw verhaal eenvoudig én goed op papier.

Of kiest u ervoor om uw verhaal professioneel te laten optekenen door een schrijver? Dat kan ook Na een aantal persoonlijke gesprekken met u, werkt hij of zij uw verhaal uit tot een prettig leesbaar geheel. Gedrukt op echt romanpapier. Compleet met uw eigen foto’s en een persoonlijke cover.

Meer weten over onze levensverhaalboeken

Over koken en goesting

Naast de persoonlijke levensverhalen hebben wij ook enkele boeken uitgebracht, die verder ingaan op specifieke thema’s en waarbij meerdere getuigenissen verweven zitten in een breder verhaal. 
  • Grijze Goesting. Met dit boek willen we een lans breken om liefde, intimiteit en seksualiteit onder senioren bespreekbaar te maken. De eerlijke en open getuigenissen van senioren worden aangevuld door verschillende deskundigen uit het werkveld.
  • Het recept van mijn leven. Iedereen heeft wel een recept dat een speciale plaats inneemt in zijn hart. In dit boek delen 24 bekende en minder bekende senioren, en topkok Jeroen Meus, hun favoriete gerecht met de herinneringen die daarbij horen en een handige receptfiche.
Meer weten over onze themaboeken