Woonassistente Oosterveld

18/03/2024 | Dienstencentrum Oosterveld

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Katrien De Maeyer, en sinds 1 maart 2024 heb ik het voorrecht om als woonassistente bij Dienstencentrum Oosterveld te werken.

Met Beste bewoners,

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Katrien De Maeyer, en sinds 1 maart 2024 heb ik het voorrecht om als woonassistent bij Dienstencentrum Oosterveld te werken waar ik samen met Mustapha Labbouz de begeleiding van de bewoners op me neem.

Als woonassistent is mijn voornaamste doel ervoor te zorgen dat jullie je hier thuis voelen, om jullie te helpen met alles wat jullie nodig hebben en om samen mooie momenten te delen. Ik ben hier niet alleen als ondersteuning, maar ook als luisterend oor voor al jullie verhalen, vragen, en suggesties.

Jullie welzijn staat voorop, en ik sta klaar om te helpen bij alles wat het dagelijkse leven aangenamer maakt. Of het nu gaat om praktische zaken, een gezellig praatje of het organiseren van leuke activiteiten, ik ben hier voor jullie. Mijn deur staat altijd open, dus aarzel niet om langs te komen als er iets is wat jullie willen bespreken.

Om een beetje meer over mezelf te vertellen: ik ben 40 jaar oud en woon samen met mijn man en kinderen in Deurne-Zuid.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Schilderen en tekenen zijn mijn passies, en ik hoop in de toekomst hier ook gezellige activiteiten mee te organiseren. Sporten is een andere liefhebberij van mij; joggen, fitness, wandelen en fietsen behoren tot mijn favoriete bezigheden. Maar bovenal, ben ik dol op dansen. Muziek en beweging brengen voor mij vreugde en positieve energie.

Mijn levensmotto is: "Always look at the bright side of life." Het is mijn overtuiging dat positiviteit en een optimistische kijk ons kunnen helpen om elke dag te omarmen en te genieten van de mooie momenten.

Ik kijk er dus ontzettend naar uit om jullie beter te leren kennen, samen leuke activiteiten te ondernemen en een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van iedereen hier in Dienstencentrum Oosterveld.

Laten we samen genieten van onze tijd hier.

Groetjes Katrien