Welkom in de nieuwe Schakel!

31/03/2024 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Het assortiment van zorgwinkel De Schakel maakt het leven makkelijker. Maar in de gloednieuwe shop in ZNA-ziekenhuis Cadix gaat De Schakel nog een stapje verder …

  • De Schakel

Aan de Bredabaan in Merksem was De Schakel al lang een gekend adres voor zijn uitgebreide gamma producten die senioren op elk moment van de dag kunnen gebruiken: wandelstokken en rollators, steunkousen of kamerjassen, bedovertrekken met rits, relaxzetels, vergrootglazen (met licht) om beter te kunnen lezen, enzovoort. Tot de vraag van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) kwam om een winkel te openen aan de Zorgboulevard op het gelijkvloers van het hypermoderne ziekenhuis Cadix. De perfecte plek én gelegenheid om De Schakel in een nieuw jasje te steken, het aanbod uit te breiden en de dienstverlening verder te optimaliseren. Inmiddels is het zover: maak kennis met de troeven van de nieuwe Schakel!

Ruimer aanbod én meer beleving

De ligging in het gebouw van het ziekenhuis biedt tal van voordelen. Hebt u hulpmiddelen nodig na een ingreep, dan kunt u hier terecht. Of het nu om een verhoogde toiletzitter, een steunverband, een aangepaste drinkbeker gaat of zelfs om een echt zorgbed: u vindt het allemaal in De Schakel. Bent u op ziekenbezoek? Ook dan vindt u vast een fijne attentie. Denk maar aan verse bloemen of een warm fleecedekentje.

De winkel is ruim en stijlvol ingericht, wat het winkelen aangenaam maakt. Het gamma is overzichtelijk uitgestald en ingedeeld per thema. Bovendien is er ruimte om iets uit te proberen of testen. Even rondlopen met een nieuwe wandelstok of rollator? Het zorgbed of een relaxzetel uittesten? Dat kan! De winkelbedienden helpen u graag met advies. 

Informeer naar extra diensten

In de winkel is een plek voorzien waar u samen met de bandagist kan kijken wat u precies nodig hebt, in welke maat. Maar er is meer. Hier kunt u ook meteen een consult boeken met de klantendienst van Zorgbedrijf Antwerpen om extra dienstverlening aan huis op te starten, wanneer dit nodig zou zijn na uw ziekenhuisopname. Zoals poetshulp, thuisverpleging, gezinszorg, … Overweegt u een verhuis naar een assistentiewoning of een woonzorgcentrum? Dan maakt het team u wegwijs in het brede aanbod van Zorgbedrijf Antwerpen. 

Praktische info

De Schakel 
Kempenstraat 100 - 2030 Antwerpen (aan de Zorgboulevard van ZNA Cadix, gelijkvloers)
Alle dagen open – behalve zondag – van 10u tot 12u en van 13u30 tot 18u
Telefoon: 03 431 23 34 – Website en webwinkel: www.deschakel.be

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Het ziekenhuis heeft een ruime ondergrondse parkeergarage, waar ook klanten van De Schakel kunnen parkeren.
Voor bereikbaarheid: kijk ook op www.deschakel.be/winkel