De Schakel in dienstencentrum De Zeelbaan

30/04/2024 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Na de opstart van de nieuwe winkel in ZNA-Cadix, opent De Schakel nu ook een verkooppunt in dienstencentrum De Zeelbaan in Merksem! "Zo komen we getrouwe én nieuwe klanten tegemoet."

  • De Schakel

Een winkel van De Schakel in een dienstencentrum, dat is een primeur! Waarom dit tweede adres en waarom precies in De Zeelbaan? "Omdat De Schakel jarenlang een vaste waarde was op de Bredabaan, hadden we heel wat klanten uit de buurt. Dat cliënteel willen we natuurlijk niet verliezen," legt Ellen Van De Zande uit van de dienst Marketing & Communicatie van Zorgbedrijf Antwerpen. "Daarom is er nu dit verkooppunt in het Merksemse dienstencentrum De Zeelbaan, ook vlakbij de Bredabaan. Bovendien zijn we benieuwd hoeveel nieuwe klanten deze winkelhoek oplevert voor De Schakel én voor de brasserie van het dienstencentrum. We gaan echt voor een win-win!"

Knusse versie met extra troeven

De winkel in De Zeelbaan is kleiner, maar baadt in dezelfde sfeervolle tinten als de shop aan de Zorgboulevard van het Cadix-ziekenhuis. Voor grotere artikelen, zoals relaxzetels en aangepaste bedden, is er uiteraard meer ruimte in De Schakel Cadix. Maar wat in De Schakel Zeelbaan niet in voorraad is, kan zonder problemen besteld worden. En een winkel ín een dienstencentrum betekent extra troeven. Wilt u uw bezoek combineren met een lunch of een kop koffie in brasserie De Zeelbaan? Of koppelen aan een activiteit in het dienstencentrum? Of aan een passage langs de wekelijkse markt op dinsdag, die vlakbij is? Dat kan allemaal.

Ontdek de troeven van dienstencentrum De Zeelbaan

Praktische info

De Schakel Zeelbaan

Dienstencentrum De Zeelbaan
Elfnovemberstraat 33 - 2170 Merksem 

Openingsuren winkel  (idem als in De Schakel ZNA-Cadix)
Maandag tot en met vrijdag: van 9 tot 17 uur
Zaterdag: van 11 tot 14 uur
Zondag gesloten 
Tel. 03 431 32 33
Website en webwinkel: www.deschakel.be