Openingsfeest De Kapel

zondag 1 maart 2020

We zwaaien de deuren van De Kapel feestelijk openen met een feest voor jong en minder jong.
Iedereen is welkom van 14 tot 18 uur.

Wat staat er op het programma?

Wij geven alvast een voorproefje van onze programmatie met Jukebox 2020, Marleen Merckx, live uitzending van Radio Minerva en voorleessessies voor de allerkleinsten.

doorlopend:

  • Radio Minerva vraagt het aan! Radio Minerva zal voor deze gelegenheid hun radio-studio verhuizen naar De Kapel en van 14 tot 18 uur live uitzenden met de presentators Wilfried en Lou Van Put.
  • 14.30 uur: officieel moment met Marleen Merckx
  • 15.15 uur: Harmonie De Vriendenkring uit Berchem
  • 15.30 uur: Jukebox 2020

 

 

Jukebox 2020

Jukebox 2020 met Lucas Van den Eynde, Tinne Embrechts en Nele Bauwens. 

Mooie liedjes duren soms wel lang!!! 20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken.

Ondertussen is het alweer 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug met ‘den’ jukebox? Het was toch zo schoon”. Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer uw favoriete liedje gespeeld wordt op deze ultieme Jukebox 2020, want graag zingen Nele, Tine en Lucas nogmaals de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor U! 

Lappie Lapstok - De vertelkoffer

Met haar gitaar, poppen en haar liedjes vertelt Lappie Lapstok zelfgeschreven verhaaltjes.

Over het prinsesje Schrokkebrok dat alle taart van haar vaders verjaardag opat, Vinnie Vinloos die altijd op de bodem van de zee ligt en nooit iets meemaakt en het draakje dat niet kon brullen. Kruip lekker mee in onze snoezelhoek luister naar de vertelling en liedjes van Lappie Lapstok.

Praktisch

De Kapel
Floraliënlaan 400B
2600 Berchem
zondag 1 maart 2020
14.00 uur tot 18.00 uur
GRATIS toegang