Gratis expo van 'klimaatkunstwerken' reist langs onze centra

Interesse in een comfortabele assistentiewoning?

Meer weten over wonen in een woonzorgcentrum?

Nieuws

Donderdag 30 mei staat in alle brasserieën en dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen een zalig dessert met verse aardbeien op het menu. Bestel tijdig en kom proeven ... om het daarna zélf te maken!
Dichters Cleo en Yannick laten samen met twee collega’s én met de bewoners van woonzorgcentrum Sint Anna hun creatieve pen los op de verhalen die leven tussen de senioren.
Vanaf november 2024 zal dienstencentrum Klein Heide buiten gebruik gesteld worden. Klanten kunnen terecht in nabijgelegen dienstencentra Broydenborg, Portugesehof en in nieuw dienstencentrum (2027).
Feest mee op vrijdag 31 mei voor de officiële inhuldiging van dienstencentrum en assistentiewoningen Tuinwijk. Met feestreceptie, fanfare-defilé, gratis concert, rondleidingen ... Iedereen welkom!

Ontdek hier onze activiteiten

dinsdag 28 mei
13u30 - 17u
Dienstencentrum Huize Berchem
We tuffen met het toeristentreintje door de stad. Deze trip is toegankelijk voor alle senioren. Schrijf snel in want het treintje zal snel volzet zijn.
dinsdag 28 mei
14u - 16u30
Dienstencentrum Romanza
Laat je betoveren door de prachtige collectie nachtkledij van Dreamwear! Van comfortabele pyjama's tot elegante nachtjaponnen. Kom gezellig langs en ontdek jouw perfecte slaapoutfit. Iedereen welkom!
dinsdag 28 mei
14u - 17u
Dienstencentrum Molengeest
We vieren de jarigen van de maand met een gebakje en een dansmiddag met Dj Eric. Jarigen die geen verjaardagsbon hebben gekregen, kunnen deze afhalen aan het onthaal.
dinsdag 28 mei
14u30 - 16u30
Dienstencentrum Van Schoonbeke
Vandaag is ons dienstencentrum een hamburgerkraam. Wij bakken verse hamburgers. Uiteraard is er ook een veggie aanbod. Ook collega's zijn welkom om tijdens hun pauze te komen smullen.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze online Zorgwijzer is een handige, korte vragenlijst. Daarna krijgt u meteen een overzicht van de diensten die voor u interessant zijn.

Alles om u gerust te voelen:

 

Bekijk de catalogus met al onze diensten

Snel naar de juiste diensten

Start de Zorgwijzer

Ontdek onze dienstencatalogus

Nieuwsgierig naar de diensten van Zorgbedrijf Antwerpen? In onze catalogus vindt u een overzicht van het volledige aanbod.
Doorblader hem hier online

Word jij onze nieuwe collega?

Iedereen bij ons zorgt ervoor dat onze senioren het goed hebben. Daarom zoeken we altijd medewerkers met oog voor de job én de mensen.

Ontdek onze vacatures

Wij helpen u ook graag persoonlijk verder

Contacteer ons voor vragen, suggesties of advies op maat van uw situatie.
Of bel onze klantendienst:
03 431 31 31