Over ons

Introductie

Zorgbedrijf Antwerpen is een bedrijf van de groep Antwerpen dat een ruime waaier aan woonzorgdiensten aanbiedt aan Antwerpse senioren.

Met 42 dienstencentra, een gamma thuisdiensten, 3.000 serviceflats en 17 woonzorgcentra verspreid over heel de stad, zijn we de grootste speler in de Antwerpse zorgsector. Zorgbedrijf Antwerpen beheert ook 7 centra voor jeugdzorg. Iedere dag opnieuw zorgen onze gemotiveerde medewerkers ervoor dat een 200-tal kinderen en jongeren zich goed kunnen voelen en dat hun gezinnen de steun vinden die ze nodig hebben.

 

Een groep van 3.700 gemotiveerde medewerkers maakt elke dag voor meer dan 16.000 klanten onze missie waar: iedereen de kans geven om comfortabel ouder te worden.

Visie en missie

Visie

Iedereen in onze stad, ook de hulpbehoevende, heeft het recht om comfortabel te leven. Daarom bieden we aan huis en in de wijk of buurt alle diensten aan die een mens nodig heeft om zo aangenaam mogelijk zelfstandig te kunnen leven.
Met competent en gemotiveerd personeel, met een aanbod dat kwaliteit en vernieuwing vooropstelt en met een heldere prijzenpolitiek, streven we altijd naar diensten die het leven van onze klanten kwaliteitsvol maken en die ons bedrijf financieel gezond houden.

Missie

We vullen de ontbrekende schakel(s) in zodat iedereen, aan een betaalbare prijs, de kans krijgt om comfortabel ouder te worden.

Schakels

 

Onze waarden

 

Huisstijl

Zorgbedrijf Antwerpen hecht veel belang aan de correcte uitstraling van het merk. Leveranciers lezen de respectievelijke offerte daarom best goed na m.b.t. de huisstijlclausule. 

 

Leveranciers die vragen hebben over de toepassing van de huisstijl van Zorgbedrijf Antwerpen kunnen terecht op het contactformulier.