Over ons

Introductie

Zorgbedrijf Antwerpen telt 44 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten (zoals poetshulp, huishoudhulp - gezinszorg, persoonlijk alarmsysteem, …), 3.350 serviceflats, 18 woonzorgcentra in de stad Antwerpen, (web)winkel www.deschakel.be met producten voor en getest door senioren en 7 centra voor jeugdzorg.  Zorgbedrijf Antwerpen staat ook in voor het beheer en management van het woonzorgcentrum Vesalius in Brasschaat en voor dienstencentrum en serviceflats Felix Brouwershof in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

 

Het is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 4.000 gemotiveerde medewerkers die elke dag 18.000 klanten helpen.  Zorgbedrijf Antwerpen ontving in 2017 en 2018 een Gault&Millau Catering Award.  Zorgbedrijf Antwerpen heeft een participatie in de bedrijven Senso2me en Dienstenthuis Antwerpen.

 

Visie en missie

Visie

Iedereen in onze stad, ook de hulpbehoevende, heeft het recht om comfortabel te leven. Daarom bieden we aan huis en in de wijk of buurt alle diensten aan die een mens nodig heeft om zo aangenaam mogelijk zelfstandig te kunnen leven.
Met competent en gemotiveerd personeel, met een aanbod dat kwaliteit en vernieuwing vooropstelt en met een heldere prijzenpolitiek, streven we altijd naar diensten die het leven van onze klanten kwaliteitsvol maken en die ons bedrijf financieel gezond houden.

Missie

We vullen de ontbrekende schakel(s) in zodat iedereen, aan een betaalbare prijs, de kans krijgt om comfortabel ouder te worden.

Schakels

 

Onze waarden

 

Huisstijl

Zorgbedrijf Antwerpen hecht veel belang aan de correcte uitstraling van het merk. Leveranciers lezen de respectievelijke offerte daarom best goed na m.b.t. de huisstijlclausule. 

 

Leveranciers die vragen hebben over de toepassing van de huisstijl van Zorgbedrijf Antwerpen kunnen terecht op het contactformulier.