Bedrijfsprofiel

Zorgbedrijf Antwerpen is een bedrijf van de groep Antwerpen dat een ruime waaier aan woon-zorgdiensten aanbiedt aan Antwerpse senioren.

Zorgbedrijf Antwerpen telt 42 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten (zoals poetshulp, huishoudhulp-gezinszorg, persoonlijk alarmsysteem…), 3.250 serviceflats en 17 woonzorgcentra in de stad Antwerpen. Zorgbedrijf Antwerpen staat ook in voor het beheer en management van het woonzorgcentrum Vesalius in Brasschaat. Het is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 3.800 gemotiveerde medewerkers die elke dag 17.000 klanten helpen. 

 

Overheidsorganisatie van het Jaar 2016

Zorgbedrijf Antwerpen werd in 2016 verkozen tot Overheidsorganisatie van het jaar.

 

Ontdek hoe Zorgbedrijf Antwerpen de beste zorg blijft garanderen


In het ‘Bedrijfsportret’ stelt Zorgbedrijf Antwerpen zichzelf voor.

Wie zijn we, waar komen we vandaan en hoe willen we de uitdagingen van de toekomst aangaan: u leest het allemaal in deze brochure. Niet in droge tekst maar met overzichtelijke grafiekjes, interessante interviews en sprekende beelden. Het Bedrijfsportret is zo een (nadere) kennismaking met Zorgbedrijf Antwerpen en vertelt ons verhaal aan al wie geïnteresseerd is.

Wilt u ook ontdekken hoe Zorgbedrijf Antwerpen de beste zorg blijft garanderen? U vindt ons bedrijfsportret onder 'Publicaties' in de rechterkolom van deze pagina.


7 Centra voor Jeugdzorg

Zorgbedrijf Antwerpen beheert ook 7 centra voor jeugdzorg. Iedere dag opnieuw zorgen onze gemotiveerde medewerkers ervoor dat een 200-tal kinderen en jongeren zich goed kunnen voelen en dat hun gezinnen de steun vinden die ze nodig hebben.
Meer info leest u op de website voor Jeugdzorg.

 

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen

Contact

Publicaties