20 bewoners van afdeling Polderstad in quarantaine

08/04/2020 | Woonzorgcentrum Lichtenberg

Deze namiddag werd de ganse afdeling Polderstad (20 bewoners) in quarantaine geplaatst. Op de afdeling verbleven reeds 6 bewoners in quarantaine, waarvan er ondertussen 1 positief getest is.

Conform de voorgeschreven procedures en in overleg met de Controlerend Raadgevend Arts (CRA) van Lichtenberg verblijft de ganse afdeling sinds deze middag in quarantaine. De termijn van de quarantaine wordt dagelijks geëvalueerd in overleg met de CRA. Dat betekent dat deze bewoners hun kamer niet kunnen verlaten en extra opgevolgd worden door de CRA en het zorgpersoneel. Ter bescherming van alle bewoners in Lichtenberg worden de maaltijden in de afdeling Polderstad vanaf vandaag enkel nog in de eigen kamer geserveerd.

De gezondheid van al onze klanten ligt ons nauw aan het hart. We nemen zo menselijk mogelijke maatregelen die misschien erg streng lijken, maar – in het belang van onze klanten – noodzakelijk zijn.

Wie vragen heeft, kan terecht op het telefoonnummer van Lichtenberg (tel 03 820 87 11) of via https://www.facebook.com/WoonzorgcentrumLichtenberg/