Kerstboodschap voor bewoners

18/12/2020 | Woonzorgcentrum De Tol, Woonzorgcentrum Europasquare, Woonzorgcentrum Hof De Beuken, Woonzorgcentrum Monnikenhof

De bewoners van een aantal woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen sturen met videoboodschappen warmte naar elkaar in deze donkere dagen.

Bewoners woonzorgcentra sturen videokerstboodschappen naar elkaar

De bewoners van een aantal woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen sturen met videoboodschappen warmte naar elkaar in deze donkere dagen. Zorgbedrijf Antwerpen toont alle boodschappen op het interne tv-kanaal dat alle bewoners in de woonzorgcentra kunnen ontvangen. Op het nieuwe kanaal worden sinds de start van de corona-periode regelmatig liedjes van bekende artiesten, voorstellingen, mis- en herdenkingsvieringen en onze realityreeksen De Zilveren Schakel en Meer dan Bingo getoond. In de kerstvakantie kunnen de bewoners dus ook elkaars kerstboodschappen zien op de tv’s in hun kamer.

Ook BV’s delen een kerstboodschap

Een aantal bekende Vlamingen sprong mee op de kar en stuurde eveneens een kerstboodschap via video door. Eén van hen is Axel Daeseleire: hij verbleef voor het programma 'Axel gaat binnen' 5 dagen en nachten in woonzorgcentrum Hof De Beuken in Ekeren. Zijn persoonlijke kerstboodschap voor alle bewoners van het woonzorgcentrum zal eveneens te zien zijn op het videokanaal, net als die van bijvoorbeeld bekende Vlamingen die regelmatig optreden voor onze senioren.

Kijk mee naar enkele van de videoboodschappen:

De integrale versie met bijna 30 boodschappen is enkel te zien op het tv-kanaal van onze bewoners.