Nieuwe assistentiewoningen bij Te Boelaerpark

10/05/2021 | Woonzorgcentrum Gitschotelhof, Assistentiewoningen Boelaer (Gitschotelhof)

Vlakbij het Te Boelaerpark in Borgerhout, bij woonzorgcentrum Gitschotelhof, bouwden we ‘Boelaer’ met 96 nieuwe assistentiewoningen. Interesse? Volg de online infosessie en bekijk de modelflat.

Binnenkort start de verhuur en de verkoop van 62 extra assistentiewoningen op de site Boelaer in Borgerhout. Alle assistentiewoningen worden instapklaar afgewerkt, zijn rolstoeltoegankelijk en uitgerust met een persoonlijk alarmsysteem. Bovendien hebben de flats allemaal een terras en is er een ondergrondse parking. Neem hier alvast een kijkje in de modelflat, met deze virtuele rondleiding. Op het gelijkvloers komt ook een nieuw dienstencentrum waar u binnenkort terecht kunt voor lekkere maaltijden, leuke activiteiten en handige diensten.

Interesse? Volg de infosessie en kom eens kijken.

  • Op donderdag 20 mei kan u op onze website een infosessie volgen, om 14.30 uur of om 19 uur. (Ga naar de homepage, daar vindt u die dag de link.) Daarin krijgt u info over de timing van dit project, prijzen, voorwaarden ... Via de chat kan u dan ook al uw andere vragen stellen.
  • Vanaf vrijdag 21 mei kan u een afspraak maken voor een rondleiding in de modelflat en een persoonlijk gesprek met onze woonadviseurs op 27, 29 of 31 mei. Bel onze klantendienst op 03 431 31 31 en vertel ons met hoeveel mensen u komt, zodat wij uw plaatsen kunnen reserveren.
  • Goed om weten: pas nadat iedereen de kans heeft gehad om zijn of haar voorkeur door te geven, worden de flats toegewezen.
nieuwe serviceflats Boelaer

We nemen alle maatregelen ter harte om verspreiding van het corona/covid-19 virus te voorkomen. Vind hier een overzicht van alle veiligheidsmaatregelen die gelden bij Zorgbedrijf Antwerpen.