Radio Minerva mag niet verdwijnen...

24/01/2022 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra, Zorgbedrijf Antwerpen

… Want ook alle senioren van Zorgbedrijf Antwerpen willen hem horen! Teken daarom de petitie en zorg er mee voor dat de Antwerpse stadsradio in de ether blijft.

Teken de petitie!

Radio Minerva is overal te horen in de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen. Omdat we het ongelooflijk hard zouden betreuren mochten onze senioren hun favoriete radiozender moeten missen, staan we als Zorgbedrijf Antwerpen helemaal achter de petitie die momenteel op sociale media circuleert om er zo samen mee voor te zorgen dat Radio Minerva in de ether blijft.

 

Want ook alle senioren van Zorgbedrijf Antwerpen willen hem horen!

Waar gaat het precies over?

Het voortbestaan van Antwerps monument Radio Minerva staat op losse schroeven. De Raad van State heeft namelijk de erkenning van de stadsradio – met 60.000 luisteraars – vernietigd. Een andere omroep aast op dezelfde frequentie, diende klacht in tegen de erkenning en heeft dit voorlopig gewonnen. De minister van Media moet nu binnen de 7 maanden een nieuwe erkenning verlenen, maar die hopen ze bij Radio Minerva uiteraard ook binnen te halen. Tot die tijd mogen ze gewoon blijven uitzenden. Initiatieven zoals de petitie, moeten ondertussen de minister kunnen overtuigen van het belang van het voortbestaan van Radio Minerva.

Kijk mee

Kijk mee naar deze mooie reportages van ATV en VRT nieuws over onze Antwerpse volkse parel Radio Minerva.

De reportage van ATV