Hulp bij uw online belastingaangifte

10/04/2020 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra, Zorgbedrijf Antwerpen

De FOD Financiën organiseert dit jaar geen zitdagen tax-on-web omwille van de corona-maatregelen. Als alternatief bieden zij vereenvoudigde aangiftes aan en zijn telefonische afspraken mogelijk.

Om uw veiligheid te garanderen in de huidige context van het coronavirus annuleerde de FOD financiën alle sessies voor hulp bij het invullen van de aangiften, zowel in de kantoren van de FOD Financiën als in de gemeenten.
Als alternatief bieden zij vereenvoudigde aangiftes aan en wie toch nog hulp nodig heeft kan telefonisch terecht bij FOD Financiën, op het nummer 02 572 57 57, elke werkdag van 8.30 uur tot 17 uur.

Indiening van de aangiften en hulp bij het invullen

 

  • U zal vanaf begin mei een ‘voorstel van vereenvoudigde aangifte’ ontvangen via tax-on-web (MyMinfin) en moet verder niets doen als uw gegevens juist en volledig zijn.
  • Zoals gebruikelijk kan u wel uw aangifte wijzigen via Tax-on-web.

Toch hulp nodig?

Laat uw aangifte invullen door de experten van de FOD Financiën.
 

  • Bel naar het nummer dat op de envelop van uw aangifte staat zodra u die ontvangt.
  • U krijgt een afspraak om uw aangifte te laten invullen per telefoon.

  • Na het invullen per telefoon, ontvangt u per post een document met de meegedeelde gegevens. U moet dat document ondertekenen en terugsturen. U zult de indiening van uw aangifte ook kunnen afronden via Tax-on-web. (MyMinfin)

Meer informatie nodig?