Bilzenhof in quarantaine

08/04/2020 | Woonzorgcentrum Bilzenhof

Gisteren werden de afdelingen binnen woonzorgcentrum Bilzenhof in quarantaine geplaatst conform de voorgeschreven procedures en in overleg met de Controlerend en Raadgevend Arts (CRA).

Dit gebeurde initieel naar aanleiding van een positieve test bij een medewerker. Vanmorgen werd ook bevestigd dat 1 bewoner op de Tweenetenstraat positief testte.

De termijn van de quarantaine wordt dagelijks geëvalueerd in overleg met de CRA. Dat betekent dat de bewoners hun kamer niet kunnen verlaten en extra opgevolgd worden door de CRA en het zorgpersoneel.
Ter bescherming van alle bewoners in Bilzenhof worden de maaltijden in gans het woonzorgcentrum sinds gisteren enkel nog in de eigen kamer geserveerd.

Alle familieleden van de bewoners werden ondertussen op de hoogte gebracht.

De gezondheid van al onze klanten ligt ons nauw aan het hart. We nemen zo menselijk mogelijke maatregelen die misschien erg streng lijken, maar – in het belang van onze klanten – noodzakelijk zijn. 

Wie vragen heeft, kan terecht op het telefoonnummer van Bilzenhof  (tel 03 431 43 00) of via https://www.facebook.com/WoonzorgcentrumBilzenhof/