Senioren en seksualiteit: een onderwerp dat de oren doet spitsen, nieuwsgierig maakt en ook wel eens doet fronsen. Maar heel veel wordt er niet over gepraat. Nochtans valt er een heleboel te leren en te weten over dit thema en kunnen zorgverleners groeien in hun dienstverlening door ook bewust met dit thema bezig te zijn.

Samen met Aditi vzw nodigt Zorgbedrijf Antwerpen je uit voor deze studiedag met plenaire informatiesessies en workshops in kleine groepen. We bekijken intimiteit en seksualiteit bij senioren vanuit biologischemedischesociale en culturele invalshoeken en vanuit de zorg.

Voor wie is deze studiedag interessant? Voor iedereen die in de zorg werkt en in aanraking komt met senioren. Medisch en paramedisch personeel van woonzorgcentra, ziekenhuizen, thuisverpleging en thuiszorg. Maar evengoed ervaringsdeskundigen, mantelzorgers of anderen die geïnteresseerd zijn in dit thema.

Praktisch:

Het volledige programma en alle informatie vind je binnenkort hier. Schrijf je nu al in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Lees onze privacy policy