8u45 Planning

Het eerste wat ik doe als ik op kantoor kom, is koffie halen en alvast een eerste blik op mijn planning werpen.  Mijn werkdag ziet er nooit hetzelfde uit, dat vind ik het uitdagende aan mijn job.

11u00 Stuurgroep

In de stuurgroep van een van de vele nieuwbouwprojecten komen veel vragen naar boven. Het is mijn taak als projectmanager om alle betrokken stakeholders goed op de hoogte te houden en waar nodig bij te sturen.

13u00 Telefoneren

Afstemmen met de verschillende opdrachtnemers die betrokken zijn bij de bouwprojecten is een belangrijk deel van mijn job. Ik hou ervan om kort op de bal te spelen en vandaar dat je mij vaak ziet telefoneren.

15u00 Planning project

Nog snel even iets nakijken op de plannen en mijn projectbudget aanvullen. Zo meteen heb ik overleg met mijn directeur vastgoed en zij verwacht dat ik budget, planning en kwaliteit van het totale project onder controle heb. Een goede voorbereiding is het halve werk.

16u00 Overleg

Ik overleg met een van mijn collega’s over de materialen die we finaal kiezen voor een van onze serviceflat concepten. Het is belangrijk dat de ‘look & feel’ klopt. Onze senioren een warme thuis bezorgen is waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe.

17u30 Jeanne

Tegen het einde van de werkdag neem ik nog even de tijd om binnen te springen bij Jeanne. Haar serviceflat werd recent gerenoveerd maar ze had nog een specifieke vraag voor mij over de gerenoveerde keuken. Jeanne is blij met de oplossing die ik voorstel. Ik ben tevreden dat ik haar heb kunnen verder helpen.