Op maandag 17 januari maken we hertenstoofvlees, het derde en laatste wildmenu van dit seizoen.
Pompoensoep met venkel
***
Stoofvlees van hert met dadels en bruin bier
Gestoofde peren
Duchesse-aardappelen
***
IJsdessert
10/12/2021 | Alle dienstencentra
Op maandag 17 januari maken we hertenstoofvlees, het derde en laatste wildmenu van dit seizoen.
Pompoensoep met venkel
***
Stoofvlees van hert met dadels en bruin bier
Gestoofde peren
Duchesse-aardappelen
***
IJsdessert
U kan een of meerdere porties ook afhalen en warm thuis serveren, tegen dezelfde prijs. Vermeld bij uw bestelling dat u meeneemmaaltijd(en) wilt.
Tafelbier en water krijgt u gratis bij uw maaltijd. Maar zin in een glaasje wijn? Enkele maanden geleden selecteerden klanten de 11 nieuwe wijnen die aangeboden worden in onze cafetaria’s. Op onze wijnkaart vindt u vier categorieën: huiswijnen, feestwijnen, genieterswijnen en alcoholvrije wijnen. We zetten voor deze wildmenu’s graag twee genieterswijnen (3,70 euro per glas) in de kijker:
Op dinsdag 14 december kon u genieten van het tweede wildmenu dit seizoen. Dit malse everzwijnstoofvlees wordt gemaakt van wilde everzwijnen uit de Benelux.
Spinaziesoep
***
Everzwijnstoverij
Witloofsalade
Aardappelen
***
Yoghurt-vanilleroom