Vraag een plaatje aan voor een vrijwilliger

22/02/2022 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Welke vrijwilliger van Zorgbedrijf Antwerpen
verrast u op Radio Minerva in de Week van de Vrijwilliger? Ga nu naar zorgbedrijf.antwerpen.be/plaatje en luister op woensdag 2 maart tussen 10 en 12 u.

Vrijwilligers zorgen voor extra fijne momenten. Ze helpen in de cafetaria, organiseren activiteiten en feesten, hebben tijd voor een babbel ... Voor iedereen bij Zorgbedrijf Antwerpen betekent elke vrijwilliger ontzettend veel. Daarvoor bedanken we hen in de Week van de Vrijwilliger, zodat iedereen het kan horen, op Radio Minerva. 

Woensdag 2 maart, van 10 tot 12 uur, worden de geweldige vrijwilligers van Zorgbedrijf Antwerpen in de bloemetjes gezet. Steven De Lelie - naast presentator ook coördinator van dienstencentrum Groen-Zuid - selecteert uit de verzoeknummertjes van klanten, bewoners en medewerkers, speciaal voor de vrijwilliger(s) die ze een warm hart toedragen. Wilt u een liedje aanvragen? Doe dat voor dinsdag 1 maart 20 uur via dit formulier. En vertel erbij voor wie en waarom.

Zelf vrijwilliger worden?

In uw vrije tijd andere mensen blij maken met vrijwilligerswerk? Uw solidariteit tonen en er een warm gevoel voor terugkrijgen? Bij ons bent u van harte welkom voor nieuwe ervaringen en mooie verhalen als vrijwiliiger. U bepaalt zelf wanneer en hoe! En ook waar, want er zijn meer dan 100 mogelijkheden: in een woonzorgcentrum, een dienstencentrum of bij mensen thuis. Lees hier welke voordelen vrijwilligers genieten en wat ze kunnen doen. Stel u makkelijk kandidaat als nieuwe vrijwilliger!