Vliegende start voor Radio Minerva dansnamiddagen

25/09/2019 | Dienstencentrum Blankenberg, Dienstencentrum De Vrijgeweide, Dienstencentrum De Zeelbaan, Dienstencentrum Groen Zuid

Radio Minerva Dansnamiddagen nam een vliegende start met een optreden van Rico Zorroh en Nest in dienstencentrum Groen Zuid. Met een bijna uitverkochte dansnamiddag zat de sfeer er meteen goed in.

Dienstencentrumcoördinator Steven de Lelie van Groen Zuid deed er nog een schepje bovenop door zelf een aantal nummers te brengen uit zijn eigen repertoire.

Radio Minerva dansnamiddagen, dat zijn 8 dansnamiddagen op verschillende locaties met telkens lekker eten, een live-optreden en veel dansmuziek. 

Nog niet uitgedanst? Koop dan snel tickets voor Doran op maandag 30 september in dienstencentrum Blankenberg in Ekeren. Tickets te koop in een dienstencentrum in uw buurt. 

Nog niet uitgedanst?

vrijdag 1 oktober
12u - 17u
Dienstencentrum De Zeelbaan
Vandaag rollen we de rode loper uit voor onze vrijwilligers! We genieten van een feestmenu met aperitief, muziek en een speciale attentie voor onze vrijwilligers.
vrijdag 8 oktober
12u - 17u
Dienstencentrum Silsburg
Kom genieten van onze lekkere mosselen of koude schotel. Gooi daarna voor de eerste keer jullie beentjes los. Te bestellen voor 29 september 12uur op het onthaal van het dienstencentrum.
zaterdag 9 oktober
10u - 17u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
Dagverzorgingscentrum Berendrecht
Kom naar de feestelijke inhuldiging van de nieuwbouw van woonzorgcentrum Monnikenhof en dagverzorgingscentrum Berendrecht. Wat is er te beleven?
vrijdag 15 oktober
12u - 17u
Dienstencentrum Oosterveld
Mosselen uit Zeeland. Een feest van smaak. Puur genieten. Schrijf snel in en schuif mee aan tafel. Na dit culinair hoogtepunt live muziek met Kevin en Romina.
vrijdag 15 oktober
14u - 17u
Dienstencentrum Liberty
Muziek- en dansfeest In dienstencentrum Liberty !!
zaterdag 16 oktober
11u - 18u30
Dienstencentrum Blankenberg
Woonzorgcentrum Hof De Beuken
Eindelijk kunnen we klinken op het jubileum van 50 jaar woonzorgcentrum Hof De Beuken (Ekeren). Kom langs tijdens het feestweekend. Ook Willy Sommers komt (op zondag) meevieren, dat wil u niet missen!
donderdag 21 oktober
11u30 - 17u
Dienstencentrum De Meere
Eindelijk is het zover, De Meere serveert weer eens lekkere mosseltjes, of koude schotel, voor zij die geen mosselen lusten.
woensdag 27 oktober
12u - 17u
Dienstencentrum De Brem
Woensdag 27 oktober mosselfestijn in de Brem.
donderdag 28 oktober
12u - 17u30
Dienstencentrum Arena
Halloween in een uniek decor. Eet jumbo mosselen en laat je betoveren door heksen. Misschien ben jij wel graaf Dracula?