Serviceflats op komst in Heist-op-den-Berg

29/10/2019

Op de site van de voormalige Heilig Hart school bouwen we een nieuwbouwproject met 49 serviceflats en 25 ondergrondse parkeerplekken en fietsenstalling.

    De werken zijn reeds in november 2018 gestart en het einde wordt voorzien rond de zomer van 2021. Alle flats worden instapklaar afgewerkt, zijn rolstoeltoegankelijk en uitgerust met een persoonlijk alarmsysteem.

    Er worden 4 blokken gebouwd, waarvan er 2 van Zorgbedrijf Antwerpen zijn. In de eerste blok vindt u 16 flats, waarvan er 8 zijn met één slaapkamer en 8 met twee slaapkamers. Het gebouw beschikt over een trappenhal, een (rolstoeltoegankelijke)lift, 11 parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling.

      Het tweede gebouw beschikt over 33 flats - waarvan er 22 flats zijn met één slaapkamer en 11 flats met twee slaapkamers -  een trappenhal, een (rolstoeltoegankelijke)lift, 14 parkeerplaatsen en eveneens een ruime fietsenstalling.

      Binnenkort houden we een buurtinfosessie om dit project toe te lichten. Hou onze website in de gaten! Wilt u op de hoogte worden gehouden over dit project? Geef uw contactgegevens door aan onze klantendienst.