Proef en kies mee de nieuwe wijnkaart

27/09/2021 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

De nieuwe wijnen op de kaart van alle cafetaria’s worden geselecteerd door klanten zelf. Neem deel aan de wijnselectie op 7 oktober! Stel u kandidaat voor 4 oktober in uw dienstencentrum.

Welke wijnen worden de nieuwe huiswijnen, genieterswijnen en feestwijnen in alle dienstencentra en woonzorgcentra? U kan die mee kiezen, dus doe mee met de grote wijnselectie. En nee, u hoeft natuurlijk geen wijnkenner te zijn. 

U wil meedoen met wijnselectie?

Er zullen witte, rode, rosé- en schuimwijnen worden geproefd en beoordeeld. Iedereen kan zich kandidaat stellen tot en met maandag 4 oktober aan de balie van elk dienstencentrum. Dat kan ook per mail of telefoon. 

Praktisch

Uit alle districten worden deelnemers uitgenodigd voor deze grote wijnselectie. Die gaat door op donderdag 7 oktober, van 14.30 tot 17 u. in dienstencentrum De Meersenier in Antwerpen. Wie mag komen, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en kan vanzelfsprekend ook gebruikmaken van onze vervoersdienst. 

Hoe gezellig was de vorige wijnselectie?

Waarom klanten laten kiezen?

We vinden het belangrijk dat klanten keuzevrijheid voelen, bij alles wat we doen. En dat ze betrokken worden bij de keuzes die we maken. Dat geldt voor hoe we zorg en ondersteuning bieden, voor het activiteitenaanbod, de producten in De Schakel … en voor wat we serveren in de cafetaria’s. Voor menu’s kunnen klanten ook stemmen.