Op zoek naar een origineel cadeau?

24/11/2018

Een leuk en origineel cadeau dat plezier doet? Wij hebben meer in huis dan u denkt.

Cadeautip 1: een tof cadeau voor elke dag

Op zoek naar een origineel en handig cadeau? Kijk dan eens rond in onze webwinkel www.deschakel.be met producten voor en getest door senioren.

Wat denkt u van een voorraaddoos die je met één hand kan openen, een ledlicht-strip die automatisch voor licht zorgt wanneer iemand uit bed stapt of een automatische opener voor flessen, blikken en bokalen? Kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in het leven van alledag.

Cadeautip 2: geef plezier cadeau

Met de cadeaubon van de dienstencentra schenkt u iemand een moment om van te genieten.

De ontvanger kan met de bon betalen voor eender welke activiteit of consumptie, in het dienstencentrum van zijn keuze: een kopje koffie met taart, een cursus, een uurtje in bubbelbad en sauna, een uitstap ...

Cadeautip 3: 'Grijze goesting'

In Grijze Goesting vertellen senioren openhartig hoe zij liefde, intimiteit en seksualiteit beleven. Daarnaast laten bekende Vlamingen de lezers tussen de lakens kijken. 

Het zijn ontroerende, pittige, grappige en eerlijke verhalen van singles en (nieuwe) koppels, van hetero’s, holebi’s en transgenders, van oudere en jongere senioren, met of zonder beperking, thuis, in het ziekenhuis of in het woonzorgcentrum. De getuigenissen van bekende en minder bekende senioren in het boek zijn aangevuld met uitleg en tips van acht experten.

Handgemaakt en uniek

Op zoek naar inspiratie? Of naar een handgemaakt cadeautje?

Breng dan zeker een bezoekje aan een van de vele kerst- en geschenkmarkten in onze dienstencentra en woonzorgcentra

Bekijk de kalender

Een levensverhaal in een echt boek

Ons kant-en-klare invulboek biedt de nodige houvast om heel eenvoudig uw persoonlijke levensverhaal neer te schrijven, ook voor wie 'geen schrijver' is.

  • Het schrijf-uw-levensverhaal-invulboek kost 19,95 euro en is te koop op www.deschakel.be (gratis verzending).

Of u kunt een afspraak maken met een levensverhaalschrijver die langskomt voor interviews en het levensverhaal van de ontvanger neerpent.