Nieuwbouwzondag: bezoek deze Zorgbedrijf-locaties

25/08/2022

Op 23 oktober kan u overal nieuwbouwprojecten bezoeken. Ook zes Zorgbedrijf-locaties doen mee o.a. in Deurne, Berchem, Merksem en Berendrecht. Schrijf u in en kom kijken tussen 10 en 17 uur!

U komt kijken? Schrijf u gratis in vanaf maandag 3 oktober en vermeld het uur (tussen 10 en 17 uur) waarop u aankomt.

Eksterlaer in Deurne

Volg een rondleiding in het nieuwe woonzorgcentrum Eksterlaer en bezoek een modelkamer. U krijgt ook meer info over de prijzen van een kamer of een van de twee assistentiewoningen.
Waar? Vuurwerkstraat 80 in Deurne.

Meer over assistentiewoningen Eksterlaer

Pulhof (voorheen Sint Anna) in Berchem

Bij woonzorgcentra Sint Anna bouwen we 63 assistentiewoningen en een dienstencentrum. Bezoek op Nieuwbouwzondag een modelflat. De rest van de werf kan u die dag nog niet bezoeken. U krijgt ook info over de verdere timing, maar prijzen zijn nog niet bekend.
Waar? Floraliënlaan 400 C in Berchem.

Meer over assistentiewoningen Pulhof

Tuinwijk in Merksem

Bij woonzorgcentra Melgeshof bouwen we de woontoren Tuinwijk. Bezoek op Nieuwbouwzondag een modelflat. De rest van de werf kan u die dag nog niet bezoeken. U krijgt ook info over de verdere timing, maar prijzen zijn nog niet bekend.
Waar? De Lunden 2 in Merksem.

Meer over assistentiewoningen Tuinwijk

Hagelberghof in Berendrecht

Volg een rondleiding in de nieuwe assistentiewoningen Hagelberghof. De rest van de werf kan u die dag nog niet bezoeken. U krijgt ook info over de verdere timing, maar prijzen zijn nog niet bekend.
Waar? Bosstraat 10 in Berendrecht.

Meer over assistentiewoningen Hagelberghof