Nieuwbouwzondag 23 april 2023

09/03/2023 | Alle dienstencentra , Assistentiewoningen Portugesehof, Assistentiewoningen Hagelberghof, Assistentiewoningen Pulhof (voorheen Sint Anna)

Wilt u graag kennismaken met onze nieuwe assistentiewoningen? Bezoek de bouwprojecten van Zorgbedrijf Antwerpen tijdens Nieuwbouwzondag op 23 april. Iedereen is welkom tussen 10 en 17 uur!

Welke sites kunt u bezoeken?

Bezoek onze sites in aanbouw in:

En maak kennis met de vele voordelen van wonen in een assistentiewoning:

  • Wonen in een slim ingedeelde flat
  • Voorzien van alle moderne comfort
  • Lichte en aangename leefruimte
  • Belevenis en een aangename babbel binnen handbereik
  • Professionele ondersteuning en hulp vlakbij
  • ...

Ook onze sites Meise en Mechelen zijn het bezoeken waard! Kijk op www.zorgbedrijfvlaanderen.be/ nieuwbouwzondag 

Hagelberghof in Berendrecht

Neem op Nieuwbouwzondag 23 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding op de werf en bezoek onze modelflat.
Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan bij onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

Wenst u graag een uitgebreide infosessie te volgen, met uitleg over de voorwaarden voor koop en huur van een assistentiewoning, prijzen en informatie over het woonrechtcertificaat? Volg dan een van de informatiesessies op dinsdag 18 april, vrijdag 21 april  of donderdag 27 april. Meer hierover leest u op deze pagina.

 

Meer over assistentiewoningen Hagelberghof

Portugesehof in Hoboken

Onlangs kregen de assistentiewoningen van Portugesehof een grondige renovatiebeurt. Op Nieuwbouwzondag 23 april kunt u een rondleiding volgen en een gerenoveerde modelflat bezoeken. Tussen 10 en 17 uur start om het halfuur een rondleiding. Inschrijven hiervoor is mogelijk via onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

De rondleidingen starten in het dienstencentrum Portugesehof. daar zijn ook snacks en drankjes verkrijgbaar. Maak alvast kennis met het dienstencentrum.

 

Meer over assistentiewoningen Portugesehof

Pulhof in Berchem

De verkoop en verhuur van de nieuwbouw assistentiewoningen Pulhof (voorheen Sint Anna) start in mei. U krijgt nu reeds de kans om al een kijkje te nemen. 

Neem op Nieuwbouwzondag 23 april tussen 10 en 17 uur deel aan een rondleiding op de werf en bezoek twee modelflats. 
Tussen 10 en 17 uur start om het halfuur een rondleiding. Inschrijven hiervoor is mogelijk via onze klantendienst, via 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.be

Wenst u graag een uitgebreide infosessie te volgen, met uitleg over de voorwaarden voor koop en huur van een assistentiewoning, prijzen en informatie over het woonrechtcertificaat?  Schrijf u in op deze interesselijst zodat u op de hoogte wordt gehouden.

Vanaf mei organiseren we verkoopssessies.

Meer over assistentiewoningen Pulhof