Nieuw dienstencentrum en 72 serviceflats bij Middelheimpark

22/09/2017 | Dienstencentrum Oosterveld

In de groene omgeving van het Middelheimpark zijn de serviceflats Oosterveld klaar om de eerste bewoners te ontvangen. Ook het dienstencentrum opent dit najaar.

Opening najaar 2017

De nieuwbouw met 72 serviceflats en dienstencentrum Oosterveld schiet goed op. De opening is gepland voor dit najaar. Zorgbedrijf Antwerpen heeft in een eerder fase de plannen al toegelicht aan de buurt en rekening gehouden met de bekommernissen van de bewoners. De plannen die nu worden uitgevoerd, zijn dus opgesteld in overleg met de buurt. We bouwen met maximaal behoud van het bestaande groen. Het terrein en de doorgang naar het park blijven voor iedereen toegankelijk, ook na de werken.

Dienstencentrum en serviceflats Oosterveld liggen op het kruispunt van de districten Antwerpen, Berchem en Wilrijk. In het dienstencentrum zullen bewoners en senioren uit de buurt terechtkunnen voor een lekkere maaltijd, leuke activiteiten, een bezoek aan de kapper... 

Kinderdagverblijf

Bij de parktoren komen ook een kinderdagverblijf, een ondergrondse parking en een fietsenberging voor bewoners en bezoekers.