Merksem vierde feest met Sam Gooris

21/09/2023 | Dienstencentrum 't Dokske, Dienstencentrum De Zeelbaan, Woonzorgcentrum Sint Bartholomeus

Een terugblik op de feestweek in dienstencentra De Zeelbaan, 't Dokske en woonzorgcentrum Sint Bartholomeus. Niet alleen de nazomerzon was van de partij op Senior Summerland, ook de positieve vibes!

Van maandag 11 tot zaterdag 16 september openden de dienstencentra De Zeelbaan, ’t Dokske en  woonzorgcentrum Sint Bartholomeus de deuren voor een heuse festivalweek voor en door de buurt, onder de noemer Senior Summerland.

De festiviteiten startten rustig maar plezant 's maandags in Sint Bartholomeus: een tai-chidemo en de containercup voor de bewoners. Er volgden nog dansmiddagen in De Zeelbaan met Danaldi Duerinckx en in ’t Dokske met DJ Banan, een familiebingo, een gratis film in openlucht tijdens de filmstraat en een grote buurtbarbecue met dansfeest met meer dan 200 bezoekers in de vijvertuin van Sint Bartholomeus.

Op zaterdag 16 september was er de plechtige opening van de opgefriste cafetaria Bar Bartho in woonzorgcentrum Sint Bartholomeus, terwijl 140 bezoekers smulden van een Belgisch feestmenu in dienstencentrum De Zeelbaan. Op de infomarkt troffen we onze collega’s van De Schakel en VillaVip Merksem en er was een uitverkochte tombola en een goede verkoop van azeala’s voor KOTK. Apotheose vormden de optredens van Sam Gooris, 2 Dance Academy en Doran en Ellis

De nazomerzon was ook van de partij. Honderden klanten en buurtbewoners genoten mee! 

Nog even nagenieten van deze bruisende feestweek