Lekkere kost van Jeroen Meus

07/03/2018

In de week van 12 tot 18 maart is ons middagmenu volledig gevuld met recepten van Jeroen Meus. Maaltijden van een ster, die toch lekkere, gewone kost blijven.

Een week vol dagelijkse kost

maandag 12 maart

Preisoep met kaaskorstjes

Blinde vink met spinaziestoemp

Parfait van tiramisu

 

dinsdag 13 maart

Witloofsoep met kerrie

Varkensgebraad met gegratineerde aardappelen en prei

Panna cotta met fruit

 

woensdag 14 maart

Pompoensoep met korstjes

Stoofvlees, friet en slaatje

Vanillepudding met petitbeurrekoekje

 

 

 

donderdag 15 maart

Courgettesoep met tomaat en mascarpone

Hamrolletjes met witloof in kaassaus en aardappelpuree 

Smoothie of fruit

 

vrijdag 16 maart

Wortelsoep met tijm

Pladijs met witte wijnsaus, saffraan, fijne groenten en krielaardappelen

Chocoladepudding met vanilleroom

 

zaterdag 17 maart

Ajuinsoep met kaas

Gehaktballen met boontjes, gekookte aardappelen en mosterd

Koffiemousse verkeerd

 

zondag 18 maart *Dag van de zorg*

Tomatensoep met balletjes

Kippenbout met dragon, rauwkost en kroketten

Abrikozentaart

Voor een middagmaal met soep, hoofdgerecht en dessert betaalt u 6,50 euro. Wie geen senior is of niet in Antwerpen woont, betaalt 9,60 euro voor een maaltijd. Reserveer uw maaltijd ten laatste een dag vooraf in het dienstencentrum.

Gault&Millau Catering Award

Weet u wat het favoriete gerecht is van Jeroen Meus?