Koken met sterren

25/09/2018

Om 2018 en ons thema 'koken met sterren' af te sluiten hebben we nog iets bijzonder in petto voor u. Voor ons zijn de grootste sterren onze eigen chefs!

Onze chefs, onze sterren

We gaan de laatste 2 maanden in van een bijzonder culinair jaar! Herinner u dat we een aantal ‘sterren’ uit de kookwereld tot bij u op het bord hebben gebracht. Dit waren o.a. Jeroen Meus, Peter Goossens, Sandra Bekkari, Pascale Naessens en Roger Van Damme.

Om 2018 af te sluiten hebben we nog iets bijzonder in petto voor u. Wij zijn fier op onze chefs en voor ons zijn de grootste sterren onze EIGEN chefs! Daarom serveren we vanaf de start van de week van de smaak op donderdag 15 november tot 3 december in al onze dienstencentra en woonzorgcentra menu’s en gerechten die onze keukenteams zelf hebben samengesteld. 13 dagen lang zetten we zo eens onze chefs in de bloemetjes. Kom zeker proeven van de lekkere sterrenmenu’s die ze u voorschotelen. Smakelijk!

Wat staat er op het menu?

donderdag 15 november – Menu van keukenteam Gitschotelhof

Soep van boerenkool met snippers van gerookte ham

Lamstoverij met pastinaak en paddenstoelen en aardappelgratin

Gepofte appel met karamel

vrijdag 16 november – Menu van keukenteam Lichtenberg

Velouté van wortel met toets van curry en Granny Smith

Tongrolletjes Harlekijn met juliennegroenten en hertoginnenaardappelen

Mousse van praliné met gemarineerde banaan en chocolade

maandag 19 november – Menu van keukenteam Lozanahof

Knolseldersoep met krokantje van ham

Boeuf Bourgignon met gebakken aardappelen

IJs met warme krieken en kirsch

dinsdag 20 november – Menu van keukenteam De Pelikaan

Oosterse kippensoep met kokos en limoen

Thais stoofpotje met zoete aardappel

Mangomousse met rhum

woensdag 21 november – Menu van keukenteam ’t Zand & Bilzenhof

Tomatensoep met bieslookroom

Orloffgebraad met groentekrans en kroketten

Griesmeelpudding met bessensaus

donderdag 22 november – Menu van keukenteam Melgeshof

Maïscrèmesoep

Huisgemaakte lasagne

Oma’s havermoutpudding

vrijdag 23 november – Menu van keukenteam Monnikenhof

Pompoensoep met knoflookolie

Roodbaars met huwelijk van witloof en venkel, met aardappelmousseline

Slagroomsoesjes met bloemsuiker

maandag 26 november – Menu van keukenteam Sint Bartholomeus

Henri IV soep

Konijn met pruimen en gebakken krielaardappelen

Pannenkoek met perenmoes

dinsdag 27 november – Menu van keukenteam Sint Maria

Kervelsoep met balletjes en rijst

Gegratineerde vis op Portugese wijze met lookpuree

Broodpudding met boerenjongens

woensdag 28 november – Menu van keukenteam Ruytenburg

Currysoepje met fijne sojascheuten

Varkenswangetjes met rode biet en witloof, met rösti

Parfait met gebakken appel met kaneel en speculaas

donderdag 29 november – Menu van keukenteam Hof De Beuken

Tomatensoep met tortellini

Kielbasa [spek en rookworst] met witte kool en aardappelpuree                                     

Chantilly roompudding met ananas

vrijdag 30 november – Menu van keukenteam Vinck-Heymans

Groentesoep

Vispannetje met venkel, pastinaak en broccoli, met aardappelpuree

Rijstpap van bij ons

maandag 3 december – Menu van keukenteam De Tol

Witloofsoep met feta

Chili con carne vanuit De Tol

Vanille ijs met appel en kaneel

 

 

 

Bekijk ook ons menu voor de andere dagen van de maand 

Wie kookt er voor u?