Iets drinken of een hapje?

21/05/2021

U bent van harte welkom in de cafetaria van elk dienstencentrum.

Een koffie met een stukje taart, een glaasje wijn met een borrelhapje? Of zin in een snack? Kom naar de cafetaria van een dienstencentrum, gewoon om iets te drinken of voor een lekker hapje. Geniet er bij mooi weer van het heerlijke terras. Hier vindt u meer info over het aanbod dranken, snacks en middagmenu's.

Proef Het Schakeltje: schol!

Vanaf midden juni 2021 is in de cafetaria's Het Schakeltje beschikbaar: ons eigen pilsbier. Het pintje maakt deel uit van het nieuwe assortiment budgetvriendelijke ‘dranken van het huis’ met ook koffie, thee, water en wijn. Een Schakeltje van de tap of uit een flesje kost 1 euro.

Dit pilsbier (van 5,2% alcohol) kreeg een eigen etiket en glas. Met zijn heldere, lichtgele kleur ziet het pintje er niet alleen fris uit, dat proef je ook. Dat heeft dit biertje te danken aan de aromahoppen die worden gebruikt in het brouwproces. Het Schakeltje smaakt verfijnd bitter en aangenaam zacht: een lekkere, volle smaak, omdat het tijdens het brouwen ook niet gepasteuriseerd of verdund wordt.

 

Reserveer voor het middagmenu

Elke middag soep, hoofdgerecht en dessert: kies uit een dagmenu of 'succesmenu'. Onze chefs koken volgens de seizoenen en zorgen voor gevarieerde maaltijden. Reserveer uiterlijk een dag vooraf voor 12 uur.

Meer over je middagmaal in een dienstencentrum