Hulp nodig met uw computer of smartphone?

15/10/2018 | Dienstencentrum Bosuil, Dienstencentrum Linkeroever, Dienstencentrum Romanza, Dienstencentrum Silsburg, Dienstencentrum Oosterveld

Zorgbedrijf Antwerpen werkt samen met BEEGO. Hun ICT-studenten helpen u bij problemen met uw computer of smartphone en u betaalt de studenten per halfuur. Dat kan bij u thuis of in een 'hotspot'.

Heeft u een nieuwe smartphone of tablet en daarover wat vragen? Is er iets met uw computer en heeft u hulp nodig? Zoekt u iemand die u kan helpen met uw wifi thuis? Voor deze en andere technische hulp kunt u een beroep doen op BEEGO: studenten die bij u thuis langskomen en die u per half uur betaalt. Hoe gaat het in zijn werk? Bel gewoon naar 03 434 44 44 en maak een afspraak met een BEEGO-student. 

Zorgbedrijf Antwerpen heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met BEEGO. Er zijn binnenkort drie infosessies over de werking van BEEGO en hotspots in enkele van onze dienstencentra, waar u eveneens na afspraak terechtkunt bij de BEEGO-studenten.

Of kom langs in een van de hotspots in onze dienstencentra

Gratis seniorendag in Google Digitaal Atelier

BEEGO geeft tijdens de Vlaamse Ouderenweek gratis workshops op vrijdag 23 november in het Google Digitaal Atelier in het Centraal Station van Brussel. Studenten van BEEGO laten senioren kennismaken met toepassingen die het leven gemakkelijker maken en Google werpt een blik op de toekomst. Dat allemaal op een laagdrempelige en manier met ruimte voor persoonlijke vragen. Google plant er ook futuristische demonstraties tonen over virtual reality waaraan bezoekers interactief kunnen deelnemen.

Iedereen is welkom voor het gratis atelier maar BEEGO vraagt wel om in te schrijven. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100 personen.
U kan makkelijk in Brussel geraken met de trein. Wie graag samen met de BEEGO-studenten naar Brussel wil rijden, is welkom in Antwerpen-Centraal. De groep verzamelt tussen 7.30 en 7.45 uur op het binnenplein in het hoofdgebouw (aan de BEEGO vlag) en neemt om 7.55 uur de IC 4529 trein (richting Charleroi-Zuid) richting Brussel met aankomst om 8.35 uur.

 

Wie wil kan ook vrijblijvend deelnemen aan het onderzoek van BEEGO om het gebruik van technologie door senioren beter in kaart te brengen:

Hoe kan BEEGO u helpen?

infografic BEEGO