Hulp nodig met uw computer of smartphone?

15/10/2018 | Dienstencentrum Bosuil, Dienstencentrum Linkeroever, Dienstencentrum Romanza, Dienstencentrum Silsburg

Zorgbedrijf Antwerpen werkt samen met BEEGO. Hun ICT-studenten helpen u bij problemen met uw computer of smartphone en u betaalt de studenten per halfuur. Dat kan bij u thuis of in een 'hotspot'.

Heeft u een nieuwe smartphone of tablet en daarover wat vragen? Is er iets met uw computer en heeft u hulp nodig? Zoekt u iemand die u kan helpen met uw wifi thuis? Voor deze en andere technische hulp kunt u een beroep doen op BEEGO: studenten die bij u thuis langskomen en die u per half uur betaalt. Hoe gaat het in zijn werk? Bel gewoon naar 078 485 400  en maak een afspraak met een BEEGO-student. 

Zorgbedrijf Antwerpen heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met BEEGO. Er zijn hotspots in enkele van onze dienstencentra, waar u eveneens na afspraak terechtkunt bij de BEEGO-studenten.

Of kom langs in een van de hotspots in onze dienstencentra

Nooit te oud om te leren

Frans Kegels is met zijn 94 jaar de oudste klant van BEEGO. Hij woont op Linkeroever en is helemaal overtuigd.

 

Sinds wanneer heeft u met een computer leren werken?

Ik werk sinds één maand met een computer. Ik ben ermee begonnen sinds ik BEEGO heb leren kennen en tot nu toe valt het erg mee!

Waarvoor gebruikt u uw computer?

Vooral om in contact te blijven met mijn schoonzoon die ik niet regelmatig zie. Daarom heb ik leren emailen. Ook zoek ik allerhande informatie op internet op, want ik ben nog steeds nieuwsgierig op mijn leeftijd!

Wat vindt u van BEEGO?

Het is een schitterende organisatie omdat ze alles goed opvolgen en voor alles een oplossing hebben. Ik ben ondertussen lid geworden. Betty (de dame die de afspraken maakt) doet dat heel correct en vriendelijk.

En die jonge gast doet me opnieuw 20 jaar voelen, helemaal mee met de technologie!

 

Die jonge gast is  Vince, student Informatica en Multimedia bij Thomas More hogeschool in Mechelen. Hij is DJ, gamer, en sinds kort aan de slag bij BEEGO. Hij leert Frans werken met e-mail: "Het is een erg inspirerende man om op die leeftijd nog met computers te leren werken. Respect!"

 

Hoe kan BEEGO u helpen?

infografic BEEGO