Geen middagmaal gereserveerd? Kies à la carte

23/09/2019 | Dienstencentrum Oversnes

In dienstencentrum Oversnes serveren we nu dagelijks een aantal klassiekers van de Vlaamse keuken zonder dat u vooraf moet reserveren. Binnenkort bieden we die à la carte maaltijden ook elders aan.

Zorgbedrijf Antwerpen wil voortdurend de dienstverlening voor klanten verbeteren. Daarom zorgen we ervoor dat u als klant nu ook kunt kiezen uit een aantal klassiekers van de Vlaamse keuken en een maaltijd te krijgen zonder vooraf te moeten reserveren. Dat is ook handig als u voor of na de middag graag wilt genieten van een lekkere maaltijd.

Het proefproject liep de voorbije maanden succesvol in dienstencentrum Oversnes in Wilrijk. Meer dan 1 op de 5 van de klanten koos er al voor het à la carte menu.

Binnenkort krijgen daarom ook de klanten van onze andere dienstencentra de mogelijkheid om, naast het dagmenu, à la carte te kiezen uit een beperkte kaart. Wie à la carte eet, krijgt een hoofdschotel en kan apart soep en dessert kopen.

Een à la carte maaltijd kost 6,50 euro. Het komt ook mee op de spaarkaart als een gewoon menu. Klanten hoeven voor een à la carte maaltijd niet vooraf te reserveren.

Smakelijk!

De à la carte maaltijden zijn voorlopig enkel beschikbaar in dienstencentrum Oversnes. U bent uiteraard in al onze dienstencentra welkom om lekker te eten: daarvoor reserveert u uw middagmaal uiterlijk een dag vooraf voor 12 uur.

Bekijk het menu

Elke middag soep, hoofdgerecht en dessert! We koken volgens de seizoenen en zorgen voor gevarieerde maaltijden.

Bekijk het menu van ons middagmaal