Feestweek in Berendrecht

26/06/2019 | Dienstencentrum Molengeest, Woonzorgcentrum Monnikenhof

25 jaar dienstencentrum Molengeest en 20 jaar woonzorgcentrum Monnikenhof: dat verdient een groot feest!

Feestweek van 7 tot 13 oktober

Met een vertelnamiddag, sing-a-long met gelegenheidskoor, echte Engelse high tea, familiedag, tentoonstelling, optreden van de Melando’s en nog veel meer! Meer info volgt binnenkort.

Activiteiten

maandag 7 oktober
14u - 16u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
Twee sappige sprekers nemen u mee in hun boeiende verhalen over het begin van het woonzorgcentrum, het dienstencentrum en de buurt van toen. Bekijk ook zeker onze tentoonstelling!
dinsdag 8 oktober
17u - 20u30
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
Verwacht u aan een warme middag vol herkenbare volkse meezingers, onder professionele begeleiding van Rico Zoroh, Nest van de Strangers en een echt koor o.l.v. Hubert Sleymer
woensdag 9 oktober
14u - 16u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
Laat uw creativiteit los tijdens een van onze workshops en ontdek ook de wondere wereld van de belevenistafel, een interactieve XL tablet die spel en uitdaging biedt voor jong en oud.
donderdag 10 oktober
14u - 17u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
Geniet van de lekkerste delicatessen, en proef als eerste de unieke praline 20/25, die ter plaatse door chocolatier Gino Willems gemaakt wordt. Nils Anderson zorgt voor aangepaste achtergrondmuziek.
vrijdag 11 oktober
9u - 11u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
We trakteren onze vrijwilligers op een uitgebreid ontbijt, om hen verdiend eens even in de bloemetjes te zetten.
zaterdag 12 oktober
12u - 17u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
Toon ons uw talent. Dansen, zingen, stand-up comedian, goochelaar… Hebt u altijd al eens op een podium willen staan? Dit is uw kans. Iedereen welkom, jong en oud !
zondag 13 oktober
11u30 - 18u
Dienstencentrum Molengeest
Woonzorgcentrum Monnikenhof
We sluiten deze feestweek af met een heuse knaller. Eerst mag u de benen onder tafel schuiven voor een heerlijk feestmenu. Nadien zorgen de Melando's, Lissa Lewis en Animolly voor een spetterende show

Dagverzorgingscentrum en extra serviceflats

Begin 2020 opent Dagverzorgingscentrum Berendrecht de deuren. Senioren kunnen er overdag terecht voor zorg en ondersteuning en keren ’s avonds naar huis terug. Het dagverzorgingscentrum maakt deel uit van de vernieuwing en uitbreiding van Monnikenhof. Dit woonzorgcentrum breidt uit met een renovatie en een nieuwe vleugel van 81 bewoners naar 114 ruime eenpersoonskamers. 

Aan de Bosstraat wat verderop start dit najaar de bouw van 37 serviceflats/assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers. Die moeten tegen het voorjaar van 2022 klaar zijn en worden later te koop en te huur aangeboden. 

Meer vraag naar hulp aan huis

Zorgbedrijf Antwerpen komt met het vernieuwde woonzorgcentrum, de extra serviceflats, het dagverzorgingscentrum en zijn thuisdiensten tegemoet aan de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen. Dat blijkt ook uit de groeiende vraag naar poetshulp in het noorden van Antwerpen. Heb jij een hart voor senioren en wil je voor ons werken? Je kan dichtbij huis werken, voltijds of deeltijds. Je krijgt een vast of tijdelijk contract en werkt tussen 8 en 16.30 uur. Zorgbedrijf Antwerpen betaalt poetsmedewerkers een correct loon, met als extra maaltijdcheques of 6 extra verlofdagen en verzekert een goede balans werk/privé.

Bekijk onze vacatures

Volg ook de facebookpagina van dienstencentrum Molengeest en woonzorgcentrum Monnikenhof.