Feestweek in Berendrecht

26/06/2019 | Dienstencentrum Molengeest, Woonzorgcentrum Monnikenhof

25 jaar dienstencentrum Molengeest en 20 jaar woonzorgcentrum Monnikenhof: dat verdient een groot feest!

Feestweek van 7 tot 13 oktober

Met een vertelnamiddag, sing-a-long met gelegenheidskoor, echte Engelse high tea, familiedag, tentoonstelling, optreden van de Melando’s en nog veel meer! Meer info volgt binnenkort.

Bekijk hier onze feestbrochure

Dagverzorgingscentrum en extra serviceflats

Begin 2020 opent Dagverzorgingscentrum Berendrecht de deuren. Senioren kunnen er overdag terecht voor zorg en ondersteuning en keren ’s avonds naar huis terug. Het dagverzorgingscentrum maakt deel uit van de vernieuwing en uitbreiding van Monnikenhof. Dit woonzorgcentrum breidt uit met een renovatie en een nieuwe vleugel van 81 bewoners naar 114 ruime eenpersoonskamers. 

Aan de Bosstraat wat verderop start dit najaar de bouw van 37 serviceflats/assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers. Die moeten tegen het voorjaar van 2022 klaar zijn en worden later te koop en te huur aangeboden. 

Meer vraag naar hulp aan huis

Zorgbedrijf Antwerpen komt met het vernieuwde woonzorgcentrum, de extra serviceflats, het dagverzorgingscentrum en zijn thuisdiensten tegemoet aan de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen. Dat blijkt ook uit de groeiende vraag naar poetshulp in het noorden van Antwerpen. Heb jij een hart voor senioren en wil je voor ons werken? Je kan dichtbij huis werken, voltijds of deeltijds. Je krijgt een vast of tijdelijk contract en werkt tussen 8 en 16.30 uur. Zorgbedrijf Antwerpen betaalt poetsmedewerkers een correct loon, met als extra maaltijdcheques of 6 extra verlofdagen en verzekert een goede balans werk/privé.

Bekijk onze vacatures

Volg ook de facebookpagina van dienstencentrum Molengeest en woonzorgcentrum Monnikenhof.