Even naar zee? Verblijf in Dunepanne met extra voordelen

16/12/2021 | Alle dienstencentra

Hotel Dunepanne in De Haan geeft gasten extra zorg en ondersteuning bv. bij revalidatie. Maar ook als toerist bent u welkom om van de gezonde zeelucht te genieten. Gebruik de voordelige boekingscode.

Zin in een rustige wintervakantie in alle comfort?

In Hotel Dunepanne kan iedereen genieten van een deugddoend verblijf aan zee. Ook en vooral mensen met enkele zorgnoden zijn er welkom, bijvoorbeeld voor herstel na een ziekte of als rustpauze tijdens een behandeling. Deze gasten krijgen verzorging op maat. Maar ook als u geen extra ondersteuning nodig hebt, maar graag wil vertoeven in dit zorgzame hotel ontvangt het team u en uw gezelschap met open armen. Beleef het plezier van de gezellige bar, een aangepast animatieprogramma, massages, een bibliotheek … En de gezonde zeelucht? Die krijgt iedereen er gratis bij!

Tijdelijke voordeelactie

Klanten van Zorgbedrijf Antwerpen, Zorgbedrijf Vlaanderen en Zorgbedrijf Brasschaat die tijdens de winterperiode een vakantieverblijf zoeken aan zee, kunnen momenteel voordelig boeken in hotel Dunepanne in De Haan.

  • Boekt u een verblijf in het laagseizoen, tot 31 maart 2022, dan zijn de kamerprijzen 15% voordeliger.  Voor een eenpersoonskamer betaalt u 76,50 euro en voor een tweepersoonskamer 68 euro per dag en per persoon.

  • Als lid van de Onafhankelijke en Neutrale Ziekenfondsen krijgt u, mits het akkoord van uw ziekenfonds, een deel van de kosten terugbetaald: tussen de 15 en 35 euro per dag. Contacteer uw mutualiteit over eventuele tegemoetkomingen.

  • Met de boekingscode ‘Zorgbedrijf 2021’ krijgt u bovendien een gratis drankvoucher ter waarde van 10 euro. Vermeld die code bij uw reservatie.