De 200ste verzoekplaat!

27/03/2020

SMILE van Nat king Cole is de 200Ste verzoekplaat bij Radio Minverva via 'zeg het met een plaatje'.

 

Vorige week startte we samen met Radio Minerva een initiatief op waardoor u eenvoudigweg verzoekplaatjes kunt aanvragen. We lanceerden deze service omdat veel senioren deze dagen afgezonderd zitten van hun geliefde familie en vrienden. Door een plaatje voor hen aan te vragen, laat u hen weten dat u aan hen denkt. Want wie houdt nu niet van een mooi muziekje?


Ondertussen werd er al massaal gebruik gemaakt van deze service. We houden daarom graag even halt bij de 200ste plaat: Glenn Jooren vroeg 'Smile' van 'Nat King Cole' aan voor zijn nonkel Carlo die in woonzorgcentrum Hof de Beuken verblijft en voor de hele vezorgings- en onderhoudsploeg aldaar!

Bedankt Glenn voor dit mooie en toepasselijke nummer!
 

 

Hou contact met de senioren in onze woonzorgcentra: stuur het favoriete nummer van uw oma/opa, vader of moeder door en wij zorgen ervoor dat dit nummer gedraaid wordt op Radio Minerva tussen 10 en 12 uur.

Radio Minerva is te ontvangen op 98.0 FM. Iedere dag tussen 10u en 12u worden de aangevraagde plaatjes afgespeeld. Wie weet zit er eentje voor jou tussen! Nog geen plaatje aangevraagd? Doe het dan vandaag nog!