Annulatie Dag van de Zorg

04/03/2020 | Dienstencentrum Bosuil, Dienstencentrum De Zeelbaan, Dienstencentrum Molengeest, Dienstencentrum Oversnes

Zorgbedrijf Antwerpen volgt de corona-richtlijnen van de regering en zal niet deelnemen aan de Dag van de Zorg. We plannen een Dag van de Zorg op een latere datum. Bedankt voor uw begrip.

Uitstel is geen afstel

Normaal zouden we ook dit jaar onze deuren openzwaaien op de Dag van de Zorg op zondag 15 maart van 10 tot 17 uur. Op vraag van de Vlaamse en federale regering wordt de opendeurdag dit jaar echter geannuleerd naar aanleiding van het corona-virus dat momenteel ook in België actief aanwezig is. Het is onverantwoord om een grote massa mensen in contact te laten komen met kwetsbare medemensen (o.a. zieken en senioren) in ziekenhuizen, woonzorgcentra,… Vandaar de beslissing tot algemene aflassing van de Dag van de Zorg.

We danken u voor uw begrip. Voor Zorgbedrijf Antwerpen is uitstel alvast geen afstel. We plannen een Dag van de Zorg op een latere datum. U vindt hierover binnenkort meer informatie op onze website.

Uiteraard blijven onze dienstencentra en woonzorgcentra gewoon open, kunt u op onze thuisdiensten blijven rekenen en blijven al onze diensten beschikbaar.

 

Programmabrochure Dag van de Zorg