Dag van de Zorg

17/03/2019 | Dienstencentrum Kerkeveld, Woonzorgcentrum Gitschotelhof, Woonzorgcentrum Sint Maria, Kinderdagverblijf Vlindertuin

Op 17 maart zet de zorgsector opnieuw zijn deuren open op de Dag van de Zorg. Ook bij Zorgbedrijf Antwerpen bent u welkom in Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne en Wilrijk.

Bezoek op zondag 17 maart van 10 tot 17 uur onze dienstencentra, (nieuwbouw) serviceflats, woonzorgcentra, een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning en de thuisdiensten

Nieuwbouw dienstencentrum en serviceflats Cadix op Eilandje

Dit najaar zijn ze klaar: de nieuwe Cadix-serviceflats op maat van senioren. De 65 flats en het dienstencentrum dat tegelijk de deuren opent, liggen aan een wandelboulevard bij het Kempisch Dok op het Eilandje. Alle flats hebben een aangename woonruimte, ingerichte keuken, terras, badkamer met inloopdouche en een alarmsysteem. Er zijn 10 flattypes met 1 of 2 slaapkamers. Er zijn nog een aantal flats te huur en te koop.

Workshops in centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning Ukkepuk

Ukkepuk is een van de jeugdzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen en verhuisde recent naar Deurne. Ukkepuk ondersteunt gezinnen met kinderen van 0 tot 3 jaar met dagopvang en gezinsbegeleiding. Iedereen is welkom voor voorleesmomenten, de boerderijbende en een workshop over Sherborne bewegingspedagogiek.

  • centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning Ukkepuk, Sint-Fredegandusstraat 40, 2100 Deurne

Ook nieuwbouw serviceflats in Borgerhout en Wilrijk

In de groene omgeving van het Neerlandpark in Wilrijk openen eind 2019 een dienstencentrum en 79 serviceflats. De flats hebben 1 of 2 slaapkamer en zullen te koop en te huur worden aangeboden. Ook in Borgerhout wordt bij Gitschotelhof de laatste hand gelegd aan 20 serviceflats met 1 of 2 slaapkamers en 5 zorgflats voor telkens 2 personen. Op beide locaties kunnen bezoekers een kijkje nemen in de modelflat.
dienstencentrum en serviceflats Boeksveld, Michel Wittockstraat 1, 2610 Wilrijk

Dienstencentra, woonzorgcentra en thuisdiensten

In woonzorgcentrum Sint Maria ontdekken bezoekers de vertelliving die bewoners helpt om makkelijk te vertellen wat ze wensen. In woonzorgcentrum Gitschotelhof staat een buurtinfomarkt op het programma. In dienstencentrum Kerkeveld kan iedereen uitzonderlijk mee genieten van het panoramisch uitzicht op het dak. In dienstencentrum Groen Zuid staan muziek en ‘Groen Zuid Zingt’ op het programma.

Korting in (web)winkel De Schakel

​Tijdens de Week van de Zorg van 11 tot 17 maart genieten klanten van extra kortingen op een aantal producten die garant staan voor extra dagelijks comfort. Op de Dag van de Zorg kunnen bezoekers langskomen bij de stand van De Schakel in dienstencentrum Groen Zuid in Hoboken.

  • stand De Schakel in dienstencentrum Groen Zuid, Fodderiestraat 117, 2660 Hoboken
  • 7d/7 open op www.deschakel.be met gratis thuislevering

Mis ook dit niet

dinsdag 12 maart
15u - 22u
Kinderdagverblijf Vlindertuin
Kom lang in kinderdagverblijf Vlindertuin voor een rondleiding, workshop bodymap en een infomarkt.
vrijdag 15 maart
9u - 18u
Dienstencentrum Van Schoonbeke
Kom naar onze gratis workshops en infosessies voor wie voor iemand met dementie zorgt, daags voor de Dag van de Zorg. Iedereen welkom!

Bekijk het programmaboekje