Buurtinfosessie site Sint Anna

10/05/2022 | Woonzorgcentrum Sint Anna, Woonzorgcentrum Ruytenburg, De Kapel, Assistentiewoningen Pulhof (voorheen Sint Anna)

Aan de Floraliënlaan in Berchem werd vorig najaar gestart met de nieuwbouw van assistentiewoningen en een dienstencentrum. De buurt werd uitgenodigd voor een infosessie op 9 mei.

Tussen woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenburg bouwt Zorgbedrijf Antwerpen 63 assistentiewoningen en een dienstencentrum. Zo wordt deze site aan de Floraliënlaan in Berchem, waar ook sociocultureel centrum De Kapel staat, nog uitgebreid. De afbraak werken zijn achter de rug, de ruwbouw werd gestart. Op de plaats van de achterbouw komen nieuwe assistentiewoningen en een nieuw dienstencentrum, met een mooie binnentuin, een fietsenstalling, een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scooters en een ondergrondse parking. Geen hoogbouw maar gebouwen in harmonie met de omgeving.

 

 

Bekijk hier de presentatie

De nieuwbouw zou klaar moeten zijn in 2023. Vanaf het najaar van 2023 zullen nieuwe bewoners hun intrek kunnen nemen in de assistentiewoningen. Die zullen een lichte woonruimte, een ingerichte keuken, een terras, een berging en 1 of 2 slaapkamers hebben. Wilt u meteen weten wanneer de verhuur en verkoop start? Geef uw contactgegevens door aan de klantendienst en we verwittigen u (per brief of e-mail) wanneer er meer nieuws is.