Buurtinformatievergadering bouwproject Melgeshof ONLINE

23/11/2021 | Assistentiewoningen Tuinwijk, Woonzorgcentrum Melgeshof

De 2de fase van de bouwwerken op de site Melgeshof is gestart, o.a. een parktoren met 56 assistentiewoningen. Benieuwd? Volg op 8 december zeker de informatievergadering online. Inschrijven is nodig!

In Merksem, op de site Melgeshof in Lunden 2, bouwen we een parktoren met 56 assistentiewoningen, een dienstencentrum voor de buurt, een fiets- en scooterberging voor de bewoners en een openbaar park. Zo creëren we extra mogelijkheden en ondersteuning voor senioren en gezinnen in de buurt.

We houden u graag op de hoogte van het verloop en de planning van het bouwproces tijdens de buurtinformatievergadering van woensdag 8 december. Volg onze informatiesessie vanaf 18.30u online via onze website. Kan u er niet bij zijn? Hier vindt u achteraf de video met de samenvatting.

Inschrijven

Inschrijven voor de infovergadering is noodzakelijk. Dit kan via onze klantendienst op 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be. Onze informatievergadering vindt online plaats.

Vanaf donderdag 9 december 2021 vindt u de presentatie van de informatievergadering op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/assistentiewoningen-melgeshof

 

Heeft u vragen?

Ook dan kunt u terecht bij onze klantendienst op 03 431 31 31 of klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be.