Bijna 250 nieuwsgierigen op Nieuwbouwzondag

24/10/2023 | Dienstencentrum De Oever, Woonzorgcentrum De Tol, Assistentiewoningen Tuinwijk, Dienstencentrum Pulhof

Zondag 22 oktober zwaaiden vijf van onze nieuwbouwlocaties met assistentiewoningen hun deuren open. De rondleidingen trokken heel wat geïnteresseerden.

Op verschillende plaatsen konden bezoekers kennismaken met nieuwbouwprojecten van Zorgbedrijf Antwerpen:

  • In woonzorgcentrum, dienstencentrum en assistentiewoningen De Tol in Deurne kwamen ook buren van assistentiewoningen Papegaaienhof langs. Zij zijn natuurlijk benieuwd naar de nieuwe flats en het nieuwe dienstencentrum.

  • Dienstencentrum en assistentiewoningen De Oever in Antwerpen (aan Sint Andries) is - net als De Tol - nog een werf. Bovendien viel Nieuwbouwzondag samen met de Antwerp Marathon in de binnenstad. Toch was er een stevige opkomst.

  • Ook in de net afgewerkte assistentiewoningen van Hagelberghof (Berendrecht), Pulhof (Berchem) en Tuinwijk (Merksem) kwamen heel wat nieuwsgierigen over de vloer. Bezoekers combineerden een rondleiding met een lekker drankje in het nabijgelegen dienstencentrum.

Heel wat mensen vulden een interesseformulier in en wilden graag op de hoogte worden gehouden van komende infosessies om een assistentiewoning te huren of te kopen.