Bewoonster wordt 105

10/04/2020 | Woonzorgcentrum Vinck-Heymans

Op vrijdag 10 april vierde Julienne Possemiers haar 105de verjaardag in woonzorgcentrum Vinck Heymans. De hele buurt vierde met haar mee. Bekijk hier de reportage van het VRT Journaal.

105!

Ook in deze tijden van corona en social distancing mag een verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Woonzorgcentrum Vinck-Heymans zette Julienne Possemiers - die gisteren 105 werd -  dan ook uitgebreid in de bloemetjes, met respect voor de geldende preventiemaatregelen.

Medebewoners en medewerkers namen een videoboodschap op om hun gelukwensen over te maken en via social media werd er een oproep gedaan om de jarige een kaartje te sturen. Die werd massaal beantwoord.
Terwijl de hele straat voor haar zong, kwam de familie naar het woonzorgcentrum en mocht buiten op het terras zitten aan de ene kant van het raam, terwijl mevrouw Possemiers in de cafetaria zat. Zo konden ze toch samen het glas heffen op haar gezegende leeftijd.

Het was een geslaagde dag. Mevrouw possemiers genoot zichtbaar en was erg blij met haar cadeau, een paar nieuwe sandalen.


 

In het nieuws

Bekijk hier de reportage van Het Journaal op VRT.