20 in 70: een fuif helemaal in seventiesstijl

09/03/2018 | Dienstencentrum Hagelkruis, Dienstencentrum Hof Ter Beke, Dienstencentrum Victor De Bruyne, Dienstencentrum Boeksveld

Was u 20 in de seventies of had u dat wel willen zijn? Dan is '20 in 70' iets voor u!

Wanneer is het dienstencentrum open?

De dienstencentra zijn opnieuw open zoals voorheen tussen 9 en 17 uur. Openingsuren en -dagen kunnen per dienstencentrum wat verschillen, dus kijk even na voor het dienstencentrum in uw buurt.

 • We volgen verder alle nationale richtlijnen en protocollen voor horeca, cultuur, sport en evenementen. 
  • Dat betekent vandaag bijvoorbeeld dat u weer kan genieten van activiteiten en clubwerking in uw dienstencentrum. ​
  • Vrijwilligers blijven van harte welkom: ze nemen dezelfde beschermingsvoorzorgen als onze medewerkers.
  • Een zaal of buitenruimte huren kan ook nog steeds, mits reservatie en toelating van het dienstencentrum.
  • Dansen kan pas vanaf 1 oktober.
  • Belangrijk: overal waar mensen samenzitten staan ramen en deuren open.
 • Bovendien is iedereen (senioren, familie en vrienden, buurtbewoners ...) opnieuw welkom in de cafetaria, binnen en op het terras, om iets te eten of te drinken.
 • Woonassistentie voor de assistentiewoningen blijft 24/7 gegarandeerd, en alle dienstencentra zijn natuurlijk nog steeds 24/7 telefonisch bereikbaar. De wassalons zijn open: meestal tussen 9 en 17 uur, maar kijk dat even na voor uw lokale dienstencentrumKapsalons, pedicure, wellness zijn ook geopend. Een afspraak maken kan via het dienstencentrum.

Met dj Danny Van Tichelen 

Een fuif helemaal in seventiesstijl. Met de muziek, de sfeer, de looks, de dansvloer en wie weet de vrienden, de klasgenoten of uw lief van toen.

Onze dj brengt het beste van de jaren ‘70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Dans nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones.

Na de succesvolle party's van de voorbije jaren dansen we ook dit jaar verder op verschillende locaties in de stad. U leest er hier binnenkort alles over.

 

Bestel uw tickets in het dienstencentrum in uw buurt of op www.deschakel.be

20 in 70 @ De Roma