20 in 70: een fuif helemaal in seventiesstijl

09/03/2018 | Dienstencentrum Blankenberg, Dienstencentrum Bosuil, Dienstencentrum De Oever, Dienstencentrum Hof Ter Beke, Dienstencentrum Victor De Bruyne

Was u 20 in de seventies of had u dat wel willen zijn? Dan is '20 in 70' iets voor u!

Met dj’s Gust De Coster, Dirk Stoops, Vinylah en Danny Van Tichelen 

Een fuif helemaal in seventiesstijl. Met de muziek, de sfeer, de looks, de dansvloer en wie weet de vrienden, de klasgenoten of uw lief van toen.

Onze dj's brengen het beste van de jaren ‘70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Dans nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones.

Na de succesvolle party's in 2017 dansen we dit jaar elke maand verder op een andere locatie in de stad. Nieuw dit jaar zijn ook de 'special' edities. Zo gaan we van start met een echte rock party, op donderdag 8 februari, in dienstencentrum Victor De Bruyne. dj Dirk Stoops zal de zaal in vuur en vlam zetten, en u mag zich daarnaast ook verwachten aan een live optreden van de coverband Tjeeventig. Op donderdag 3 mei gaan we dan weer volledig voor de disco fever in dienstencentrum De Oever, met zelfs een heuse verlichte dansvloer. Saturday Night Fever herleeft! 

 

Bestel uw tickets in het dienstencentrum in uw buurt of op www.deschakel.be/tickets.

Activiteiten

donderdag 3 mei
20u - 1u
Dienstencentrum De Oever
Een speciale editie van 20 in 70, met dj Gust De Coster, dj Vinylah én een echte disco dansvloer.
vrijdag 1 juni
20u - 0u
Dienstencentrum Blankenberg
Kom mee swingen, jiven en slowen op de beste nummers uit de jaren '70!

20 in 70 @ De Roma