7u30 Vroege start

Bij Zorgbedrijf Antwerpen kan ik zelf mijn werktijden flexibel indelen. Dat is handig want ik ben een vroege vogel en start graag vroeg in de ochtend. Elke dag wandel ik van de bushalte naar het woonzorgcentrum.

10u00 Even overleg

Als kwaliteitsmedewerker ben ik een expert in het woonzorgdossier. Als mijn collega’s in het woonzorgcentrum hierover vragen hebben, kunnen ze steeds bij mij terecht voor een toelichting.

11u30 Tijd om te luisteren

In mijn job is contact met de klant belangrijk. Ik maak geregeld een praatje met onze bewoners. Vaak hebben onze senioren ideeën over hoe zij bepaalde dingen zouden aanpakken. Belangrijk want in het vakgebied van kwaliteit draait het uiteindelijk om continu verbeteren.

12u30 Samen eten

Als mijn planning het toelaat eet ik graag mee met de klanten in het dienstencentrum van Groen Zuid.  Altijd boeiend om met onze senioren in gesprek te gaan.

14u30 Een sessie voor collega's

Kennis overbrengen over het vakgebied kwaliteit hoort eveneens tot mijn takenpakket. Zoals afgesproken met de directeur van het woonzorgcentrum geef ik een vorming over handhygiëne, een van de op te volgen punten in het operationeel plan van kwaliteitszorg.

16u00 Start van een nieuw project

Laatste meeting van de dag. Vandaag help ik een centrumleider om de structuur te bepalen van een op te starten project rond klantbeleving van onze maaltijden. Fijn om vast te stellen dat we samen een pak verder geraken.